Veckans NU!

Cour teney dumpad av Johnn y

"HON ÄR RIKTIGT LEDSEN"

- Av: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

” Vänner”- stjärnan Courteney Cox har fått kalla handen av Johnny Mcdaid, och förlovning­en är bruten.

” Vänner”- skådisen Courteney Cox kan glömma att gå altargånge­n ner med sin älskling Johnny Mcdaid som planerat. Musikern har nämligen dumpat henne och flyttat utomlands!

För ett och ett halvt år sedan förlovade sig skådisen Courteney Cox, idag 51, med Snow Patrolmedl­emmen Johnny Mcdaid, idag 39. Kärleken spirade och paret var lyckliga. Men säg den romans som varar för evigt i Drömfabrik­en. Nu är det över mellan de två stjärnorna som enligt uppgift separerade i smyg för ungefär en månad sedan.

GICK I TERAPI

Anledninge­n till separation­en sägs vara Courteney och Johnny aldrig kunde hålla sams.

– De gick i parterapi för att de hade problem och bråkade mycket, säger en källa enligt sajten Hollywood Life och fortsätter:

att – Johnny bestämde sig plötsligt för att han ville separera. Han har inte gett Courteney någon direkt orsak, utan bara att han vill sluta bråka och satsa på musiken istället.

Enligt uppgift ska Johnny även ha flyttat ut från parets gemensamma hem i Hollywood och flyttat till Storbritan­nien.

– Courteney är riktigt ledsen och deprimerad, säger källan.

 ??  ??
 ??  ?? "DE BRÅKADE
MYCKET"
Åh nej! Courteney Cox och fästmannen Johnny Mcdaid har gått skilda vägar. Enligt uppgift var det Johnny som ville få ett slut på förlovning­en. ” Han har inte gett Courteney någon direkt orsak”, säger en källa.
"DE BRÅKADE MYCKET" Åh nej! Courteney Cox och fästmannen Johnny Mcdaid har gått skilda vägar. Enligt uppgift var det Johnny som ville få ett slut på förlovning­en. ” Han har inte gett Courteney någon direkt orsak”, säger en källa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden