Veckans NU!

KANYE I SEXSKANDAL MED KIM- KOPIA!

BEBISLYCKA­N KROSSAS

- Av: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Lögner, svek och heta sexakter – som finns på film! Kim Kardashian­s värsta mardröm har blivit sann.

Den 5 december kom 35- åriga Kim Kardashian och 38- årige Kanye Wests son Saint äntligen till världen. Paret borde befinna sig i en härlig bebisbubbl­a, men nu grusas lyckan av en stor skandal. Nyligen kom det nämligen fram att Kanye har gått bakom ryggen på sin fru: han har spelat in två sexfilmer med sin då 18- åriga exflickvän som ser precis ut som Kim! Uppgiftern­a kom som en smäll i ansiktet på Kim som enligt uppgift inte fick höra det från Kanye utan tvingades läsa om det på nätet.

HAR MÅTT DÅLIGT

Trots att filmerna spelades in innan realitystj­ärnan och Kanye blev ett par 2012 är det här enligt uppgift det sista Kim behöver just nu när hon är nybliven tvåbarnsma­mma. Dessutom har hon mått dåligt den senaste tiden för att hon har känt sig osäker över sitt utseende. Strax före förlossnin­gen skrev stjärnan på Instagram att hon kände sig ” fet som fan”.

BETALADE STORA SUMMOR

Nu återstår bara att se om filmerna kommer att läcka ut eller inte. Kanye ska utan Kims vetskap redan ha betalat stora summor för att filmerna – som är 20 respektive 40 minuter långa – ska hållas privata,

– Han skulle göra vad som helst för att de inte ska komma ut, säger en insider.

 ??  ?? Nyheten slog ner som en bomb i den nyblivna tvåbarnsma­mman Kim Kardashian­s liv: maken Kanye West har gjort två sexvideor med sin då 18- åriga exflickvän!
Nyheten slog ner som en bomb i den nyblivna tvåbarnsma­mman Kim Kardashian­s liv: maken Kanye West har gjort två sexvideor med sin då 18- åriga exflickvän!
 ??  ?? Det här var enligt uppgift det sista Kim behövde. Hon mår redan dåligt då hon den senaste tiden har känt sig osäker över sitt utseende på grund av att hon gick upp mycket i vikt under sin graviditet.
Det här var enligt uppgift det sista Kim behövde. Hon mår redan dåligt då hon den senaste tiden har känt sig osäker över sitt utseende på grund av att hon gick upp mycket i vikt under sin graviditet.
 ??  ?? Kim har inget emot sexfilmer då hon själv har spelat in en tillsamman­s med sitt ex Ray J, men eftersom hon inte visste om Kanyes videor kom uppgiftern­a som ett slag i ansiktet.
Kim har inget emot sexfilmer då hon själv har spelat in en tillsamman­s med sitt ex Ray J, men eftersom hon inte visste om Kanyes videor kom uppgiftern­a som ett slag i ansiktet.
 ??  ?? Exflickvän­nens namn är inte känt, men hon sägs vara en kopia av Kim.
Exflickvän­nens namn är inte känt, men hon sägs vara en kopia av Kim.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden