Veckans NU!

CAMERON & BENJI ADOPTERAR!

IT’S BABY TIME!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Efter att ha misslyckat­s med provrörsbe­frukting på provrörsbe­fruktning går nu Cameron Diaz och Benji Madden en annan väg för att få sin efterlängt­ade bebis – de adopterar!

Vill man så kan man! Det verkar i alla fall skådisen Cameron Diaz, 43, och rockaren Benji Madden, 36, tycka. Paret har enligt uppgift velat ha barn ända sedan de träffades 2014. Nu när stjärnorna är gifta och har flyttat ihop saknas bara ett litet knyte att ta hand om. Källor berättar hur Cam och Good Charlotte- medlemmen har provat provrörsbe­fruktning för att bli gravida, men utan resultat. Därför tänker de nu istället adoptera.

HAR KROSSAT CAMS HJÄRTA

Sedan i januari har Cameron och Benji enligt uppgift aktivt försökt att få barn med hjälp av IVF och specialkli­niker, men tröttnat på att det aldrig fungerar.

– Varje gång de gick för att få behandling tänkte Cameron att: ” nu kanske det funkar”. Men när det inte gjorde det krossade det hennes hjärta.

Därför är adoption nu det enda kvarvarand­e alternativ­et för de ofrivillig­t barnlösa stjärnorna, som enligt uppgift redan är i full gång med processen.

– Nu när de bestämt sig för att adoptera är det som om en tyngd fallit från deras axlar, säger en källa enligt tidningen NW.

ÄR REDO FÖR BARN

Cameron själv har uttalat sig tidigare om alternativ­et att adoptera ett barn som behöver hjälp.

– Det skulle kunna sluta med att jag adopterar ett halvt dussin ungar, har skådisen sagt i tidningen Cosmopolit­an.

 ??  ?? Cameron Diaz och Benji Madden längtar enligt uppgift efter ljudet av små barnfötter, men lyckas inte bli gravida. Därför har de nu bestämt sig för att adoptera.
Cameron Diaz och Benji Madden längtar enligt uppgift efter ljudet av små barnfötter, men lyckas inte bli gravida. Därför har de nu bestämt sig för att adoptera.
 ??  ?? "EN TYNGD HAR
FALLIT FRÅN DERAS AXLAR" Stjärnorna träffades via Camerons vän Nicole Richie, 34, som är gift med Benjis tvillingbr­or Joel.
"EN TYNGD HAR FALLIT FRÅN DERAS AXLAR" Stjärnorna träffades via Camerons vän Nicole Richie, 34, som är gift med Benjis tvillingbr­or Joel.
 ??  ??
 ??  ?? Om allt går som det ska får Cameron snart en unge att hålla om. Bilden är från en solsemeste­r med skådisens släkt.
Om allt går som det ska får Cameron snart en unge att hålla om. Bilden är från en solsemeste­r med skådisens släkt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden