Veckans NU!

BIEBER FRIADE TILL SELENA! "DET VAR VÄLDIGT ROMANTISKT"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Justin Bieber har haft det struligt på sistone, vilket enligt uppgift har fått honom att inse hur mycket av- och på- flickvänne­n Selena Gomez betyder för honom. Nu vill han göra henne till sin fru.

De har haft stormig kärlekssag­a i flera år och i förra numret kunde Veckans NU! avslöja att Justin Bieber, 21, och Selena Gomez, 23, har hittat tillbaka till varandra igen. Men den här återföreni­ngen är inte som de tidigare – i alla fall inte om man ska tro Justin, som enligt uppgift gör allt för att visa Selena att han verkligen menar allvar den här gången.

– Han har friat till henne, skriver NW Magazine.

SJÖNG EN SERENAD

Enligt uppgift var det hela noggrant genomtänkt av Justin. Innan frieriet bjöd flickidole­n sin kärlek på en romantisk dejt, då han bland annat tillägnade henne kärlekslåt­en ” My girl” och höll hennes hand. Dagen därpå träffades turturduvo­rna igen och då var det dags att ställa den stora frågan.

– De träffades hemma hos Justin. Han hade verkligen ansträngt sig och tänt levande ljus i hela huset. Det var väldigt romantiskt, men Selena blev chockad när han gick ner på knä och höll fram en ring, säger en källa.

"MÅSTE SKÄRPA SIG"

Med tanke på hur struligt paret har haft det, och hur Justin har betett sig på sistone, var det kanske inte så konstigt att Selena – vänligt men bestämt – tackade nej till frieriet.

– De har alltid trott att de är menade för varandra, och de skulle förmodlige­n redan vara gifta om Justin hade hållit sig i skinnet, säger källan och fortsätter:

– Selena vill att de ska jobba på förhålland­et nu. Hon har sagt till honom att han måste skärpa sig om de ska fortsätta vara tillsamman­s.

Vi håller tummarna för att Justin och Selenas Hollywood- saga slutar lyckligt!

 ??  ?? "HAN HADE TÄNT
LEVANDE LJUS" Stjärnan uppges nämligen ha friat till Selena, strax efter deras återföreni­ng för några veckor sedan.
"HAN HADE TÄNT LEVANDE LJUS" Stjärnan uppges nämligen ha friat till Selena, strax efter deras återföreni­ng för några veckor sedan.
 ??  ?? Vill du bli min baby, baby, baby, oh...
Justin Bieber hjärta Selena Gomez! Det har vi ju vetat länge. Men nu verkar det som att den stormiga av- och på- relationen är på väg att lugna ner sig. I alla fall om Justin får som han vill.
Vill du bli min baby, baby, baby, oh... Justin Bieber hjärta Selena Gomez! Det har vi ju vetat länge. Men nu verkar det som att den stormiga av- och på- relationen är på väg att lugna ner sig. I alla fall om Justin får som han vill.
 ??  ?? Veckans NU! har tidigare berättat om parets romantiska dejt, där Justin sjöng en serenad till flickvänne­n…
Veckans NU! har tidigare berättat om parets romantiska dejt, där Justin sjöng en serenad till flickvänne­n…

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden