Veckans NU!

EXET STÄMMER CHARLIE SHEEN

EFTER HIV- AVSLÖJANDE­T

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Det har gått några veckor sedan Charlie Sheen avslöjade att han har hiv. Nu anklagas han för att ha tvingat sitt ex Brett Rossi att göra abort på grund av sjukdomen.

Skådespela­ren Charlie Sheen, 50, och porrfilmss­tjärnan Brett Rossi, 26, vars riktiga namn är Scottine Ross, blev tillsamman­s i slutet av 2013 och förlovade sig i februari året därpå. De gjorde slut i oktober 2014. Under sin korta men passionera­de relation hann de med ett gäng offentliga hångel och ännu fler högljudda bråk. Nu hävdar Brett att hon blev gravid med Charlies barn i mars 2014.

– Han flippade ur när han fick reda på det, skriver sajten TMZ.

Enligt exflickvän­nen ska Charlie ha hotat med att sparka ut henne i rännstenen om hon inte gjorde abort och sagt att han inte ville att hon ” skulle föda ett efterblive­t barn”.

HADE OSKYDDAT SEX

Paret ska ha haft oskyddat sex flera gånger innan Brett fick reda på att Charlie bar på hiv- smittan. Det gjorde hon när hon hittade bromsmedic­in i hans badrumsskå­p. Även efter det fortsatte de med oskyddade samlag. – De ville vara som ett vanligt par, skriver TMZ. Under förhålland­et ska Charlie vid flera tillfällen ha fått raseriutbr­ott på Brett, vilket gjorde att hon inte vågade säga emot honom. När han krävde att hon skulle göra abort gav hon därför efter och lydde. Nu stämmer hon alltså Charlie för händelsen.

 ??  ?? "HAN FLIPPADE UR NÄR HAN FICK REDA PÅ DET" För några veckor sedan avslöjade Charlie Sheen att han har hiv. Nu stämmer skådisens exfästmö Brett Rossi honom för att ha tvingat henne till abort på grund av sjukdomen. Charlie och Brett var tillsamman­s i...
"HAN FLIPPADE UR NÄR HAN FICK REDA PÅ DET" För några veckor sedan avslöjade Charlie Sheen att han har hiv. Nu stämmer skådisens exfästmö Brett Rossi honom för att ha tvingat henne till abort på grund av sjukdomen. Charlie och Brett var tillsamman­s i...
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden