Veckans NU!

VILKEN HELOMVÄNDN­ING! KOURTNEY & SCOTT ÅTERFÖRENA­DE

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

De gjorde slut i somras, men nu är Scott Disick på väg att vinna tillbaka Kourtney Kardashian­s hjärta. Enligt uppgift ska stjärnorna vara tajtare än på länge.

Sagan om Scott Disick, 32, och Kourtney Kardashian, 36, verkar sakna slut. Nu uppges realitystj­ärnorna har hittat tillbaka till varandra efter otrohetssk­andalen i somras då Scott fångades på bild med sitt ex. De har setts tillsamman­s en hel del på sistone och enligt uppgift umgås de inte bara för sina tre gemensamma barns skull.

– De har börjat prata med varandra på riktigt och gör stora framsteg i sin relation hela tiden, säger en källa i tidningen People.

KOURTNEY BLEV CHOCKAD

För att verkligen visa sin kärlek ska Scott till och med ha gått ner på knä och frågat Kourtney om hennes hand.

– Han friade utan förvarning och hon var inte alls förberedd, säger en källa enligt OK! Magazine.

Enligt uppgift visste Kourtney inte hur hon skulle bemöta av- och på- pojkvännen­s plötsliga kärleksför­klaring.

– Hon sa att hon inte är redo att förlåta honom riktigt än. Men Scott kommer inte att ge upp. Han kommer att fråga henne tills hon svarar ja, säger källan.

STÄLLER KRAV

Kourtney uppges vara beredd på en försoning, men hon har ställt ett ultimatum på Scott.

– Det är några grundregle­r han måste följa. Sluta gå på krogen, vara nykter och vara en pappa som är där mer och vara en del av familjen, säger Disicks manager, David Weintraub.

Kourtney vill också att Scott slutar ha kontakt med sina ex och att han skaffar sig ett riktigt jobb.

Rimliga krav, ändå?

 ??  ?? "SCOTT GICK NER PÅ KNÄ" Av- och på- relationen mellan Scott Disick och Kourtney Kardashian verkar vara på igen. Enligt uppgift har stjärnorna hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet i somras.
"SCOTT GICK NER PÅ KNÄ" Av- och på- relationen mellan Scott Disick och Kourtney Kardashian verkar vara på igen. Enligt uppgift har stjärnorna hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet i somras.
 ??  ?? Scott är fast besluten att vinna tillbaka Kourtney. Han ska till och med ha gått ner på knä för att visa för henne att han menar allvar den här gången.
Scott är fast besluten att vinna tillbaka Kourtney. Han ska till och med ha gått ner på knä för att visa för henne att han menar allvar den här gången.
 ??  ?? På sistone har de setts tillsamman­s flera gånger, både med och utan barnen.
På sistone har de setts tillsamman­s flera gånger, både med och utan barnen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden