Veckans NU!

Tyga & Ky lie i jättebråk

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Hetsigt värre är det för det unga paret Kylie Jenner och Tyga som nyligen hamnade i ett megabråk.

Nu sjunger realitystj­ärnan Kylie Jenners förhålland­e med rapparen Tyga på sista versen. Nyheten uppges få familjen Kardashian att jubla.

Kylie Jenner, 18, och hennes rappande pojkvän Tyga, 26, brukar oftast visa upp en enad front. Sedan hennes 18- årsdag i somras har deras relation blivit allt mer seriös. Men nyligen rasade plötsligt den rosaskimra­nde fasaden för stjärnorna. Efter ett hetsigt bråk raderade Kylie alla bevis på att relationen någonsin existerat från sina sociala medier.

– Kylie tycker att hon är för bra för Tyga. Hon har tidigare sagt att hon inte känner sig vacker nog för honom, nu känner hon tvärtom, säger en källa enligt sajten Radar Online.

GICK PÅ FEST

Dagen efter det stora bråket verkade dock det mesta vara glömt när stjärnorna anlände till en fest efter American Music Awards tillsamman­s. Kylie publicerad­e då en ny bild på de båda på Instagram, med bildtexten ” Kaos”.

– Vi har inte gjort slut. Alla har fått det om bakfoten. Vi hänger. Lever livet. Vi är fortfarand­e tillsamman­s, berättade Kylie i tv- programmet ” The Ellen show” veckan därpå.

LÖGNER & SVEK

Men enligt uppgift är relationen fortfarand­e skakig.

– Förhålland­et hänger på en skör tråd. Allt pekar på att de kommer att göra slut, säger källan.

Den senaste konflikten ska nämligen ha gjort Kylie så rasande att hon inte kan komma över det. – Tyga sa bland annat att Kylie aldrig kommer att bli som sina systrar. Han skämde ut henne och ljög. Hon litar inte på honom, säger källan.

FAMILJEN LÄTTAD

Några som inte hänger läpp över den krackelera­de relationen uppges vara Kylies familj. Ingen i Kardashian- klanen ska nämligen vara särskilt förtjust i Tyga.

– De har ogillat honom hela tiden men accepterat honom för att de sett hur lycklig han har gjort henne. Men ärligt talat så har de hela tiden trott att han umgåtts med Kylie för hennes kändisskap. Utan henne är han ingenting, säger källan.

 ??  ??
 ??  ?? Nu knakar det rejält i fogarna på Kylie Jenners förhålland­e med rapparen Tyga. Nyligen hade stjärnorna ett så stort bråk att de gjorde slut.
Nu knakar det rejält i fogarna på Kylie Jenners förhålland­e med rapparen Tyga. Nyligen hade stjärnorna ett så stort bråk att de gjorde slut.
 ??  ?? Dagen efter sågs Kylie förkrossad ute på stan.
Dagen efter sågs Kylie förkrossad ute på stan.
 ??  ?? Hon fick tröst av en okänd manlig vän.
Hon fick tröst av en okänd manlig vän.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden