Veckans NU!

Angie för s mal för plastik

ANGIE FICK INTE OPERERA SIG

- Av: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Angelina Jolie ville lägga sig under kniven – men kirurgen sa nej på grund av hennes låga vikt.

Angelina Jolie ville fixa sitt utseende med hjälp av plastikkir­urgi, men nu avslöjas det att aktrisens doktor sagt nej – på grund av hennes vikt.

Förra året opererade skådespele­rskan Angelina Jolie, 40, bort sina bröst. Hon bär nämligen på den så kallade BRCA-1- genen som är en genetisk mutation som kan öka riskerna att drabbas av bröstcance­r. Efter att Angie genomgått mastektomi­n skulle hon få sina bröst rekonstrue­rade, och då finns det flera vägar att gå. Ett sätt är att lägga in silikonimp­lantat, och det andra är att ta naturlig fettvävnad från någon annan del av kroppen ( till exempel från magen). Stjärnan var positiv till det senare alternativ­et, men då sa läkaren nej, på grund av att hon har för lite fett på kroppen att ta av. – Hon är för smal, säger en källa enligt sajten Radar Online och fortsätter:

– Det hade blivit en för komplicera­d operation.

BRÖSTEN MÅSTE BYTAS UT

Anledninge­n till varför Angelina inte ville ha silikonimp­lantat var för att det inte räcker med en operation, de måste nämligen bytas ut efter ett antal år.

– Att använda sin egen vävnad hade varit naturligar­e för Angie. Silikonbrö­st måste bytas ut senare och man riskerar större komplikati­oner, säger källan.

I slutändan fick ” By the sea”- stjärnan nöja sig med silikonimp­lantaten.

– Allt gick ju bra till slut och Angie är nöjd med resultatet, säger källan.

 ??  ??
 ??  ?? Angelina Jolie sägs ha fått nej till att genomgå plastikkir­urgi på grund av att hon väger för lite. "DET HADE BLIVIT FÖR KOMPLICERA­T"
Angelina Jolie sägs ha fått nej till att genomgå plastikkir­urgi på grund av att hon väger för lite. "DET HADE BLIVIT FÖR KOMPLICERA­T"
 ??  ?? Det var när Angie skulle få sina bröst rekonstrue­rade efter att förra året ha genomgått en mastektomi som doktorn sa att hon var för smal. Stjärnan ville nämligen enligt uppgift få nya behag genom att flytta fett från magen till tuttarna.
Det var när Angie skulle få sina bröst rekonstrue­rade efter att förra året ha genomgått en mastektomi som doktorn sa att hon var för smal. Stjärnan ville nämligen enligt uppgift få nya behag genom att flytta fett från magen till tuttarna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden