Veckans NU!

BRAD & ANGIE DEJTAR ANDRA

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP, BULLS

De hann bara vara gifta i drygt ett år innan äktenskape­t rasade. Brad Pitt och Angelina Jolie har enligt uppgift redan börjat se sig om på singelmark­naden.

Det har tisslats och tasslats i flera år om att superparet Brad Pitt, 52, och Angelina Jolie, 40, inte har ett så bra förhålland­e som deras perfekta yta ger sken av. Trots det gifte sig stjärnorna i fjol. Men nu verkar det som om skilsmässa­n är nära. Både Brad och Angie ska enligt uppgift redan ha börjat träffa nya potentiell­a partners.

– Båda har varit på dejter med andra, skriver tidningen National Enquirer.

"DE SATT NÄRA VARANDRA"

Angie har på sistone tillbringa­t mycket tid i Kambodja, där hon spelar in filmen ” First they killed my father”. Nyligen fångades hon på bild med en okänd man på inspelning­splatsen.

– De skrattade och skämtade med varandra mellan tagningarn­a. De lämnade inte varandras sida på flera timmar, säger en källa.

Bara några dagar senare fångades Brad på bild i Berlin tillsamman­s med en mystisk blondin. De verkade vara på middag och såg ut att ha väldigt trevligt ihop.

– De satt väldigt nära varandra, säger källan.

HAN GJORDE SLUT

I en intervju i tidningen Vogue avslöjade Angelina nyligen att hon och Brad inte alltid har det bra. – Vi har våra problem, erkände aktrisen då. Men enligt uppgift var det Brad som slutligen drog pluggen ur äktenskape­t.

– Det var hans beslut. Han har sagt till Angie att det är över. Han har mått dåligt i relationen ett tag och orkar inte längre, säger en källa i tidningen In Touch.

Skilsmässa­n kommer enligt uppgift att göras offentlig snart. Tills dess smyger Brad och Angie med sina nya heta dejter.

"HON LÄMNADE INTE DEN MYSTISKE MANNENS SIDA"

 ??  ?? Det har ryktats om skilsmässa för superparet Angelina Jolie och Brad Pitt ett bra tag. Nu kommer uppgifter om att stjärnorna redan har gått vidare så pass att de har börjat träffa andra.
Det har ryktats om skilsmässa för superparet Angelina Jolie och Brad Pitt ett bra tag. Nu kommer uppgifter om att stjärnorna redan har gått vidare så pass att de har börjat träffa andra.
 ??  ?? Angelina har på sistone tillbringa­t mycket tid i Kambodja, där hon håller på och spelar in en ny film. Nyligen fångades hon på bild med en mystisk man på inspelning­splatsen. ” De lämnade inte varandras sida”, säger en källa.
Angelina har på sistone tillbringa­t mycket tid i Kambodja, där hon håller på och spelar in en ny film. Nyligen fångades hon på bild med en mystisk man på inspelning­splatsen. ” De lämnade inte varandras sida”, säger en källa.
 ??  ?? Enligt uppgift såg brad och den okända kvinnan ut att ha en trevlig kväll tillsamman­s. Vem hon är verkar dock ingen veta.
Enligt uppgift såg brad och den okända kvinnan ut att ha en trevlig kväll tillsamman­s. Vem hon är verkar dock ingen veta.
 ??  ?? Brad å sin sida har roat sig i Berlin. Här ses han under en middag med en mystisk blondin i den tyska huvudstade­n. ” De satt väldigt nära varandra”, säger en källa.
Brad å sin sida har roat sig i Berlin. Här ses han under en middag med en mystisk blondin i den tyska huvudstade­n. ” De satt väldigt nära varandra”, säger en källa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden