Veckans NU!

BEYONCÉ LÄMNAR JAY Z!

HON HAR PLANERAT DET IN I MINSTA DETALJ…

- Av: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Efter år av otrohetsry­kten har Beyoncé nu fått nog. Enligt uppgift är det inte långt till dess att hon lämnar maken Jay Z – för gott!

Beyoncé, 34, och maken Jay Z, 46, har några tuffa år bakom sig. Efter att sångerskan­s syster Solange Knowles, 29, attackerad­e Jay Z i en hiss i maj 2014 har uppgifter om skilsmässa och vilda bråk varit på tapeten. Stjärnorna har dock visat upp en enad front och inte velat kommentera ryktena. Senast i höstas försökte Beyoncé och Jay Z visa att allt var frid och fröjd genom att öppet hångla på en pir medan de var på semester i Italien. Det annars mycket privata paret verkade verkligen vilja ge sken att de var lyckliga för fotografer­na som var på plats.

JÄTTEGRÄL OM ANDRA KVINNOR

Men sanningen bakom den till synes perfekta fasaden sägs vara något helt annat. Nyligen ska Beyoncé och Jay Z haft ett jättegräl för att han inte ville följa med och sitta i publiken under ett av hennes framträdan­den. Enligt uppgift började sångerskan då bli misstänksa­m att Jay skulle träffa någon annan medan hon var borta.

– Beyoncé började skrika på Jay att hon ville titta i hans telefon, men han vägrade låta henne göra det. Då exploderad­e hon av ilska och sa att han bråkar med fel tjej. Sedan packade hon en väska och drog, säger en källa enligt sajten Radar Online.

HAR MAKTEN ÖVER SKILSMÄSSA­N

Enligt uppgift har Beyoncé efter bråket lagt upp en strategi för att lämna sin make.

– Hon har makten över skilsmässa­n och hur den ska framställa­s i pressen. Hon kommer att spela offret, säger källan.

Stjärnan planerar även att själv ta hand om parets gemensamma dotter Blue Ivy, 4.

– Hon vet att Blue behöver en fadersfigu­r, men hon vill absolut ha ensam vårdnad. Jay Z kommer att få besöksrätt, säger källan.

 ??  ?? "HON EXPLODERAD­E
AV ILSKA"
Powerparet Beyoncé och Jay Z har varit gifta sedan 2008, men nu sägs relationen vara på väg att ta slut.
"HON EXPLODERAD­E AV ILSKA" Powerparet Beyoncé och Jay Z har varit gifta sedan 2008, men nu sägs relationen vara på väg att ta slut.
 ??  ?? Ända sedan våren 2014 då Beyoncés syster Solange Knowles, attackerad­e Jay Z i en hiss – vilket fångades av en övervaknin­gskamera – har separation­srykten florerat.
Ända sedan våren 2014 då Beyoncés syster Solange Knowles, attackerad­e Jay Z i en hiss – vilket fångades av en övervaknin­gskamera – har separation­srykten florerat.
 ??  ?? Nu har Bey enligt uppgift lagt upp en strategi för hur det ska gå till när hon ska lämna sin make.
Nu har Bey enligt uppgift lagt upp en strategi för hur det ska gå till när hon ska lämna sin make.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden