Veckans NU!

"DET ÄR BAJS I HELA HUSET"

KYLIE JENNERS TONÅRSLYA ÄR EN SOPTIPP

- Av: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Följer man Kylie Jenner på sociala medier framstår hennes liv som glamouröst och lyxigt. Men allt är inte så perfekt som det verkar… Följ med till realitystj­ärnans minst sagt kaosartade hem.

Redan innan Kylie Jenner, 18, flyttade hemifrån blev hon varnad av sin storasyste­r Khloé Kardashian, 31, att det inte skulle bli enkelt. – Att äga ett hus är ett enormt ansvar. Du borde skriva upp tipsen vi ger dig, sa Khloé i tv- programmet ” Familjen Kardashian” då.

Det var i juni som den yngsta medlemmen i Kardashian- klanen prövade sina egna vingar för första gången och flyttade hemifrån till sitt eget hus i området Calabasas i Kalifornie­n. Lyan, värd ungefär 27 miljoner kronor, blev hem till Kylie och hennes fyra hundar. Men nu avslöjas det att stjärnans kåk är en ren smittohärd.

VISAR INTE ALLT

Kylie är aktiv på sociala medier och lägger upp bilder och filmer via Snapchat och Instagram där hon visar upp dyra väskor, inredning, och fester som hon och hennes vänner har. Många avundas stjärnans extravagan­ta livsstil, men enligt uppgift filmar Kylie bara i vissa hörn av huset eftersom resten är rena soptippen.

– Kylie har ingen aning om hur hon ska ta hand om ett stort hus. Hon lämnar halväten takeout- mat och smutsig disk överallt, säger en insider i tidningen NW.

DJUREN ÄR ETT PROBLEM

De fyra hundarna som Kylie äger är ett problem i sig. Hon har tre italienska vinthundar: Norman, Bambi och Sophia – och en engelsk bulldogg vid namn Rolly. Insiders berättar hur hon inte hinner ta hand om de fyrbenta små vännerna.

– Hon går aldrig ut och går med dem, så de gör ifrån sig var de vill. Hennes städerskor hittar bajs och kiss överallt i hela huset, säger källan.

Realitystj­ärnan har vid ett tillfälle medgett att hon kanske tagit på sig för mycket.

– Kim och Khloé har varnat mig att det är tufft att ta hand om sitt eget hus. Jag hoppas att jag inte har tagit mig vatten över huvudet, säger Kylie.

Well…

 ??  ?? "KYLIE HAR INGEN ANING OM HUR HON SKA
TA HAND OM DET" Hellre lite
skit i hörnen än
ett rent helvete!
"KYLIE HAR INGEN ANING OM HUR HON SKA TA HAND OM DET" Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete!
 ??  ?? "Familjen Kardashian"- stjärnan Kylie Jenner är 18 år och bor äntligen själv. Men hon är inte så bra på att ta hand om sitt hem, säger källor.
"Familjen Kardashian"- stjärnan Kylie Jenner är 18 år och bor äntligen själv. Men hon är inte så bra på att ta hand om sitt hem, säger källor.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden