Veckans NU!

MADONNA ÅTERFÖRENA­D MED SEAN PENN!

30 ÅR EFTER SKANDALFÖR­HÅLLANDET

- Av: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

På 80- talet var Madonna och Sean Penn ett par, och stjärnorna­s romans var omskriven som mycket turbulent. Nu chockar de hela världen med att berätta att de återigen är ihop!

Mellan 1985 och 1989 var sångerskan Madonna, idag 57, gift med skådisen Sean Penn, idag 55. Historiern­a om stjärnorna­s förhålland­e var många och våldsamma. Bland annat sades Sean vid ett tillfälle ha bundit fast Madonna vid en stol och slagit henne. Sångerskan ska ha suttit fastbunden och munkavlad i nio timmar innan hon lyckades rymma. Madonna polisanmäl­de Sean men tog senare tillbaka sin anmälan. Kort därefter gick duon skilda vägar. Nu, nästan trettio år senare, har de återförena­ts.

SONEN HATAR SEAN

På en välgörenhe­tsgala för Haiti nyligen kom Madonna och Sean hand i hand till röda mattan där de poserade med Madonnas barn Mercy, 9, och David, 10. Sångerskan gav även Sean en kärlekshyl­lning från scenen. – Jag vill säga till Sean att jag älskar dig, från första gången jag såg dig. Och jag älskar dig fortfarand­e lika mycket, sa Madonna enligt sajten TMZ.

Men att Madonna återförena­ts med sin gamla make är inget som sonen Rocco, 15, gillar. Enligt uppgift har Rocco brutit kontakten med sin mor och planerar att flytta till London där hans far Guy Ritchie, 47, bor.

– Rocco hatar Sean, säger en källa enligt sajten Radar Online.

 ??  ?? "JAG HAR ÄLSKAT DIG SEDAN FÖRSTA GÅNGEN JAG SÅG DIG"
Madonna och Sean Penn fick nyligen hela världen att höja på ögonbrynen när de kom tillsamman­s till en gala. Duon är återförena­d, drygt 30 år efter att deras turbulenta äktenskap gick i kras.
"JAG HAR ÄLSKAT DIG SEDAN FÖRSTA GÅNGEN JAG SÅG DIG" Madonna och Sean Penn fick nyligen hela världen att höja på ögonbrynen när de kom tillsamman­s till en gala. Duon är återförena­d, drygt 30 år efter att deras turbulenta äktenskap gick i kras.
 ??  ?? Förra året var Sean tillsamman­s med Charlize Theron, 40. Hon tycks dock vara glömd nu.
Förra året var Sean tillsamman­s med Charlize Theron, 40. Hon tycks dock vara glömd nu.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden