Veckans NU!

FÖRLOVNING­S- CHOCKEN!

JAMIE FOXX FRIADE TILL KATIE HOLMES

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

De har smugit med sin kärlek i flera år, men nu vill Jamie Foxx göra Katie Holmes till sin fru.

– De är nyförlovad­e, säger en källa.

Det har ryktats om att Katie Holmes, 37, dejtat sin 53- årige exmake Tom Cruises bästa kompis Jamie Foxx, 48, ända sedan skilsmässa­n 2012, men stjärnorna har vägrat att kommentera relationen. Nu verkar det dock som att de slutligen har bestämt sig för att göra sin kärlek offentlig – och det med dunder och brak. Enligt uppgift har Jamie nämligen gått ner på knä framför Kate.

– Han har friat till henne och de planerar att komma ut – inte bara som par utan som nyförlovad­e, säger en källa i tidningen The Sun.

SURI GILLAR JAMIE

Paret lärde känna varandra genom Tom redan 2004, men kärlekskän­slorna ska ha växt fram först efter Katies skilsmässa från skådisen. Under det senaste året ska relationen ha blivit riktigt seriös. Nu ska även Katies dotter Suri, 9, ska ha accepterat Jamie som en medlem i familjen.

– De har blivit tajtare på sistone. Katie är kär i Jamie och Suri kommer jättebra överens med honom också, säger källan.

LA UPP EN BILD

Nyligen la Katie upp en bild på Instagram där hon bar en stor diamantrin­g på vänster ringfinger, vilket fick fansen att gå bananas. Någon gång under 2016 kommer ceremonin enligt uppgift att hållas, förmodlige­n utomlands långt borta från nyfikna paparazzif­otografer och fans.

– De kommer att ha ett väldigt privat bröllop, säger en källa i tidningen The Sun.

Undrar om Tom blir bjuden?

 ??  ?? "DE KOMMER ATT HA ETT VÄLDIGT PRIVAT BRÖLLOP" Ojoj, nu verkar relationen mellan skådisarna Katie Holmes och Jamie Foxx bli seriös på riktigt. Sedan en tid tillbaka pryds nämligen Katies vänsterhan­d av något som är misstänkt likt en förlovning­sring. ” De planerar att komma ut som par och nyförlovad­e”, säger en källa.
"DE KOMMER ATT HA ETT VÄLDIGT PRIVAT BRÖLLOP" Ojoj, nu verkar relationen mellan skådisarna Katie Holmes och Jamie Foxx bli seriös på riktigt. Sedan en tid tillbaka pryds nämligen Katies vänsterhan­d av något som är misstänkt likt en förlovning­sring. ” De planerar att komma ut som par och nyförlovad­e”, säger en källa.
 ??  ??
 ??  ?? Anledninge­n till att Jamie och Katie hållit sin fleråriga relation hemlig så länge är att Jamie är god vän med Katies exmake Tom Cruise. Dramatiskt värre!
Anledninge­n till att Jamie och Katie hållit sin fleråriga relation hemlig så länge är att Jamie är god vän med Katies exmake Tom Cruise. Dramatiskt värre!
 ??  ?? Tom och Katie var gifta i sex år innan de gick skilda vägar 2012.
Tom och Katie var gifta i sex år innan de gick skilda vägar 2012.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden