Veckans NU!

GRAVIDA ANNE HATHAWAY PÅ STRANDEN GRÄDDAR BULLEN I HAWAII- SOLEN

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Familjelyc­kan är nära för Anne Hathaway och hennes man Adam Shulman. På Hawaiis vita stränder visade skådespele­rskan upp en präktig gravidmage.

Nyheten om att Oscarvinna­ren Anne Hathaway, 33, är gravid kom i november förra året. Nyligen visade skådespele­rskan stolt upp sin fina bebisbula under en romantisk semester med maken Adam Shulman, 34. Paret tillbringa­de en vecka på soliga Hawaii och såg lyckligare ut än någonsin.

ÖVERBESKYD­DANDE MAKE

Adam och Anne pussades och kramades som ett par nyförälska­de tonåringar.

– Adam höll om Anne hela tiden. Han är överbeskyd­dande under graviditet­en, säger en källa enligt sajten E! News. Paret gifte sig 2012 och Anne har tidigare uttryckt en längtan efter att skaffa barn med maken.

– Det känns som att jag är den enda som inte är mamma. Jag hoppas att bli det snart och vill verkligen ha en bebis, sa hon för några år sedan.

Nu är det inte lång tid kvar innan hennes dröm går i uppfyllels­e.

LA UPP BIKINIBILD

När Anne upptäckte att hon blev fotografer­ad av paparazzif­otografer la hon snabbt upp en bild på Instagram.

– Att lägga upp en bikinibild är inte min stil, men jag tänkte att eftersom bilderna ändå kommer att komma ut så vill jag visa upp en som gör mig glad, skrev hon.

 ??  ?? Skådespele­rskan Anne Hathaway är gravid och visade nyligen upp sin fina bebisbula under en Hawaii- semester med maken Adam Shulman.
Nu är ungen snart färdigjäst
!
"HON HAR LÄNGTAT EFTER ATT BLI MAMMA"
Skådespele­rskan Anne Hathaway är gravid och visade nyligen upp sin fina bebisbula under en Hawaii- semester med maken Adam Shulman. Nu är ungen snart färdigjäst ! "HON HAR LÄNGTAT EFTER ATT BLI MAMMA"
 ??  ?? Paret, som gifte sig 2012, betedde sig som nyförälska­de tonåringar och kunde inte låta bli att hångla. Gulligt värre!
Paret, som gifte sig 2012, betedde sig som nyförälska­de tonåringar och kunde inte låta bli att hångla. Gulligt värre!
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden