Veckans NU!

LEO HAR BRUTIT FÖRLOVNING­EN!

SINGELLIVE­T LOCKADE FÖR MYCKET…

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Modellen Kelly Rohrbach kan nu sälla sig till mängden tjejer som är exflickvän­ner till Leonardo Dicaprio. Istället för bröllop väntar nu en singelvår för Hollywoodh­unken!

Ett tag verkade det som att den notoriske ungkarlen Leonardo Dicaprio, 41, var på väg att stadga sig på riktigt med modellen Kelly Rohrbach, 25. Förra året kom nyheten om att stjärnan hade friat till flickvänne­n under en romantisk middag. Men precis som de flesta av Leos kärlekssag­or fick även denna ett snöpligt slut. Enligt uppgift bröts förlovning­en i höstas.

– Det har varit över mellan dem i några månader nu, säger en källa i tidningen People.

HEKTISKA SCHEMAN

Bakgrunden till uppbrottet ska ha varit parets hektiska scheman. Leo är aktuell med filmen ” The Revenant”, medan Kelly nyligen landade en roll i den kommande ” Baywatch”- rullen.

– De hade inte tid för varandra. Uppbrottet är vänskaplig­t, säger källan.

På nyårsafton ska Leo ha setts festa in det nya året på partyön St Barts omgiven av vackra kvinnor, medan Kelly firade med sin familj.

FESTADE MED SINGELKOMP­ISEN

Vi börjar nästan ge upp hoppet om att Leo någonsin kommer att hitta någon att slå sig till ro med. Men kanske gör det inget för Hollywoods­tjärnan – sedan uppbrottet ska han ha levt livets glada dagar tillsamman­s med singelkomp­isen Jonah Hill. Nyligen sågs de båda skådisarna festa till det under premiären av ” The Renevant”.

– De röjde loss ordentligt på efterfeste­n, säger en källa enligt sajten Daily Mail.

 ??  ?? "DET HAR VARIT ÖVER I NÅGRA
MÅNADER" Många trodde att Kelly skulle bli kvinnan som slutligen lyckades snärja Leo på riktigt. Men hon visade sig falla på målsnöret, precis som många andra.
"DET HAR VARIT ÖVER I NÅGRA MÅNADER" Många trodde att Kelly skulle bli kvinnan som slutligen lyckades snärja Leo på riktigt. Men hon visade sig falla på målsnöret, precis som många andra.
 ??  ?? Jaha, då var det dags igen! Leonardo Dicaprio har gjort slut med fästmön Kelly Rohrbach och är tillbaka på singelmark­naden.
Jaha, då var det dags igen! Leonardo Dicaprio har gjort slut med fästmön Kelly Rohrbach och är tillbaka på singelmark­naden.
 ??  ?? Förra året kom nyheten om att Leo satt en ring på modellens finger, och enligt uppgift planerade de att gifta sig under 2016.
Förra året kom nyheten om att Leo satt en ring på modellens finger, och enligt uppgift planerade de att gifta sig under 2016.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden