Veckans NU!

CAITLYN JENNER BLIR MAMMA!

"HON SER DET SOM EN HELT NY START"

- AV: SOPHIE LINDSTRÖM FOTO: IBL- AOP

Tv- personligh­eten Caitlyn Jenner fortsätter att chockera oss. Nu vill stjärnan bli mamma för första gången – och planerar att adoptera ett barn.

Vi älskar Caitlyn Jenner, 66, eftersom hon aldrig upphör att förvåna. Först kom hon ut som kvinna – och nu vill hon skaffa barn. Enligt källor planerar stjärnan att adoptera under året och hon vill gärna sätta igång proceduren genast.

– Hon ser det som en helt ny start, och vad är bättre än att bilda en ny familj? säger en källa till sajten Radaronlin­e.

ENSAMSTÅEN­DE MORSA

66- åringen ser inga hinder med att bli ensamståen­de mamma, och hon känner sig säker trots att hon är singel. Tv- personligh­eten har ju trots allt en del erfarenhet av barn, i och med sina tre döttrar Kylie, 18, Kendall, 20, och Cassandra, 34, samt sina tre söner Brody, 32, Brandon, 34, och Burt, 37. Dessutom har hon fyra styvbarn.

– Hon saknar att uppfostra barn, och hon har så mycket kärlek att ge, säger en källa.

SVÅR PROCESS

Tyvärr är processen för att få adoptera svår, men Caitlyn har pratat med experter om hur hon ska gå till väga. Hon vill helst adoptera ett barn från USA, men om inte det går så ser stjärnan inga problem med att skaffa ett barn från ett annat land.

– Hon är medveten om att det kan ta tid, men hon tycker att det är helt rätt tid i livet att göra nu, säger en källa till Radaronlin­e.

BABYBOOM I FAMILJEN

Avslöjande­t om Caitlyns planer kom strax efter att uppgiften om att hennes äldsta son Burt ska bli pappa tillkännag­avs. Han och flickvänne­n Valerie Pitalo väntar sin första son. Kanske är det babyboomen i familjen som fått Caitlyn på nya tankar? Styvdotter­n Kim Kardashian, 35, har nyligen fått en son, Saint, och utöver det har Caitlyn fått ett biologiskt barnbarn, i sonen Brandons dotter.

 ??  ?? "HON HAR SÅ MYCKET KÄRLEKATT GE" Förra året kom "Familjen Kardashian"- stjärnan Caitlyn Jenner ut som kvinna och nu kommer nästa stora nyhet: hon ska bli mamma! Enligt uppgift planerar Caitlyn nämligen att adoptera.
"HON HAR SÅ MYCKET KÄRLEKATT GE" Förra året kom "Familjen Kardashian"- stjärnan Caitlyn Jenner ut som kvinna och nu kommer nästa stora nyhet: hon ska bli mamma! Enligt uppgift planerar Caitlyn nämligen att adoptera.
 ??  ?? Såhär såg stjärnan ut innan hon kom ut som kvinna offentligt.
Såhär såg stjärnan ut innan hon kom ut som kvinna offentligt.
 ??  ?? Caitlyn har redan ett helt gäng barn som hon är pappa till, men nu vill hon alltså bli mamma. Här ses stjärnan med döttrarna Kendall och Kylie.
Caitlyn har redan ett helt gäng barn som hon är pappa till, men nu vill hon alltså bli mamma. Här ses stjärnan med döttrarna Kendall och Kylie.
 ??  ?? Caitlyn har totalt sex biologiska barn och fyra styvbarn.
Caitlyn har totalt sex biologiska barn och fyra styvbarn.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden