Veckans NU!

HUGH GRANT PAPPA FÖR FJÄRDE GÅNGEN

"DET ÄR UNDERBART"

- Av: SOPHIE LINDSTRÖM FOTO: IBL- AOP

” Notting Hill”- stjärnan Hugh Grant har blivit pappa – igen! För fyra år sedan hade han inga barn, nu har han fyra. Den här gången blev det en liten dotter.

Brittiske skådespela­ren Hugh Grant, 55, och svenska tv- producente­n Anna Eberstein, 37, har fått tillökning i familjen, i form av en liten dotter. Paret har sedan tidigare sonen John Mungo, 3. Flickans namn är i skrivande stund okänt. Enligt en källa mår alla bra och förlossnin­gen har gått som planerat. Hela släkten är lycklig över tillökning­en.

– Det är underbart att vi har flera barnbarn, säger Susanna Eberstein, mormor till den lilla flickan, till sajten Mailonline.

HEMLIG FÖDSEL

Om barnet föddes i Storbritan­nien eller Sverige är fortfarand­e hemligt, och så även statusen mellan pappa Hugh och mamma Anna. Duon sågs nyligen strosa genom den romantiska parken Jardin des Tuileries i Paris men skådisen har tidigare sagt att de inte längre är ett par, utan bara goda vänner. Kanske kommer de på andra tankar nu när dottern är född. Så sent som för någon månad sedan köpte Hugh en stor villa, värd sex miljoner, i lyxorten Torekov i södra Sverige. Skådespela­ren kanske äntligen vill slå sig till ro, och papparolle­n har förändrat honom helt.

– Mitt liv har blivit mycket bättre sedan jag blev farsa, och jag känner mig som en bättre person, sa han tidigare till tidningen The Guardian.

VAR GRAVIDA SAMTIDIGT

Hugh har sedan tidigare även barnen Tabitha Jing XI, 4, och Felix, 3, med före detta flickvänne­n och receptioni­sten Tinglan Hong, 36. Grant dejtade Tinglan samtidigt som han hade en kärleksaff­är med Anna och det resulterad­e i att både kvinnorna blev gravida samtidigt med Hughs andra och tredje barn. I september 2012 födde Anna sonen John. I december 2012 födde Tinglan sonen Felix.

 ??  ?? "MITT LIV HAR BLIVIT
MYCKET BÄTTRE SEDAN JAG BLEV FARSA"
I filmen "Om en pojke" spelar Hugh Grant en man som inte alls är redo för att bli pappa. I verklighet­en har skådisen precis blivit fyrabarnsf­arsa.
"MITT LIV HAR BLIVIT MYCKET BÄTTRE SEDAN JAG BLEV FARSA" I filmen "Om en pojke" spelar Hugh Grant en man som inte alls är redo för att bli pappa. I verklighet­en har skådisen precis blivit fyrabarnsf­arsa.
 ??  ?? Skådisen och Anna har sedan tidigare sonen John Mungo.
Skådisen och Anna har sedan tidigare sonen John Mungo.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden