Veckans NU!

OTROGEN MED 14- ÅRING!

TYGAS OFÖRLÅTLIG­A SVEK MOT KYLIE

- AV: SOPHIE LINDSTRÖM FOTO: IBL- AOP

Inte ens i Hollywood är Tygas beteende accepterat. Nu ryktas det om att han har en flört med en minderårig modell – mitt framför ögonen på flickvänne­n Kylie.

Förhålland­et mellan realitystj­ärnan och modellen Kylie Jenner, 18, och rapparen Tyga, 26, har länge varit skakigt, men nu verkar relationen ha nått en ny botten. Enligt källor har Tyga nämligen en fling med modellen Molly O'malia – som är 14 år gammal. Han har enligt uppgift setts flörta med tonåringen, och flickvänne­n är rasande, besviken och i chock.

– Den här gången kommer Tyga inte undan med sitt beteende, säger en källa till OK! Magazine.

KYLIE KONFRONTER­ADE TYGA

Enligt uppgift hittade Kylie sms mellan modellen och Tyga i hans telefon. I smsen ska rapparen ha försökt övertala 14- åringen att träffa honom när hon var på besök i Los Angeles. Kylie konfronter­ade sin pojkvän och sa att han fick henne att må illa. När hen- nes systrar, Kim Kardashian, 35, Kendall Jenner, 20, och Kourtney Kardashian, 36, fick reda på skandalen bad de honom att hålla sig borta från Kylie.

SLUT FÖR GOTT?

Det är inte första gången otrohetsry­kten surrar kring Tyga. Veckans NU! har tidigare berättat att rapparen har haft en affär med den transsexue­lla porrstjärn­an Mia Isabella, 30. Rykten har också florerat om att han ska ha träffat sin exflickvän, Blac Chyna, 27, som han har en son tillsamman­s med. Kylie har gång på gång förlåtit sin pojkvän för sina misstag men enligt en källa orkar inte hon mer nu.

– Hon känner sig dum som har trott på hans lögner, och hon vill inte ha honom i sin närhet, säger en källa till sajten Hollywoodl­ife. Kan det här vara slutet för Tyga och Kylie?

 ??  ?? "HON ORKAR INTE MER NU"
Den 26- årige rapparen Tyga blev tillsamman­s med Kylie Jenner innan hon blev myndig. Nu sägs han ha flörtat med en 14- åring.
"HON ORKAR INTE MER NU" Den 26- årige rapparen Tyga blev tillsamman­s med Kylie Jenner innan hon blev myndig. Nu sägs han ha flörtat med en 14- åring.
 ??  ?? Enligt uppgift har rapparen smsat modellen Molly O'malia och försökt övertala henne att träffa honom när hon var på besök i Los Angeles.
Enligt uppgift har rapparen smsat modellen Molly O'malia och försökt övertala henne att träffa honom när hon var på besök i Los Angeles.
 ??  ??
 ??  ?? Kylies storasyste­r Kendall blev inte glad när hon fick höra vad Tyga hade gjort.
Kylies storasyste­r Kendall blev inte glad när hon fick höra vad Tyga hade gjort.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden