Veckans NU!

FÖRLOVADE PÅ NYTT!

MILEY OCH "THE HUNGER GAMES"- HUNKEN ÄR BACK ON TRACK

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP, BULLS

Kärlekslyc­kan ler mot Miley Cyrus och Liam Hemsworth. De återförena­de stjärnorna uppges ha tagit två stora steg på sistone.

De var ett av Hollywoods gulligaste par, men bröt sin förlovning 2013. I förra numret kunde Veckans NU! avslöja att Miley Cyrus, 23, och Liam Hemsworth, 26, börjat träffas igen. Nu verkar stjärnorna vara tajtare än någonsin. Nyligen publicerad­e Miley en bild på Instagram där det glittrade bekant på hennes vänsterhan­d. – Hon har tagit på sig förlovning­sringen igen. Den här gången är det på riktigt, säger en källa enligt sajten E! Online.

REDAN FLYTTAT IHOP

Inte nog med det – nyligen tog Miley sitt pick och pack och flyttade tillbaka in med Liam. – Det stod en flyttbil utanför hans hem i Malibu, skriver sajten Mirror.

Stjärnorna ska ha setts bära in saker i villan tillsamman­s.

– Miley har aldrig slutat älskat Liam, säger en källa.

Nu hoppas sångerskan­s vänner att relationen med Liam ska få Miley att lugna ner sig och sluta med sitt vilda festande.

FÅNGADES PÅ BILD

Det var under nyårshelge­n som det började viskas om en återföreni­ng för superparet. Miley och Liam tillbringa­de nämligen högtiden tillsamman­s i Australien, där de även fångades på bild. Enligt uppgift hade de då haft ständigt kontakt ända sedan Miley gjorde slut med kändissone­n Patrick Schwarzene­gger förra våren.

Slutet gott, allting gott?

 ??  ?? "DEN HÄR GÅNGEN ÄR DET PÅ RIKTIGT"
Det verkar bli seriöst snabbt mellan återförena­de paret Miley Cyrus och Liam Hemsworth. Miley har redan tagit på sig förlovning­sringen som hon tog av sig 2013 när det tog slut mellan stjärnorna.
"DEN HÄR GÅNGEN ÄR DET PÅ RIKTIGT" Det verkar bli seriöst snabbt mellan återförena­de paret Miley Cyrus och Liam Hemsworth. Miley har redan tagit på sig förlovning­sringen som hon tog av sig 2013 när det tog slut mellan stjärnorna.
 ??  ?? Miley flashade glittret på Instagram och hennes följare blev galna.
Miley flashade glittret på Instagram och hennes följare blev galna.
 ??  ?? Miley och Liam var tidigare för- lovade mellan 2012 och 2013.
Miley och Liam var tidigare för- lovade mellan 2012 och 2013.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden