Veckans NU!

SKILSMÄSSA FÖR BEYONCÉ & JAY Z

EFTER GRAVIDBESK­EDET

-

Kommer Beyoncé att bli en ensamståen­de tvåbarnsma­mma? Sångerskan sägs vänta barn, men trots det ryktas äktenskape­t med Jay Z vara över.

Sedan 34- åriga Beyoncés syster Solange Knowles, 29, attackerad­e Jay Z, 46, i en hiss i maj 2014 har uppgifter om skilsmässa och vilda bråk surrat runt paret. Enligt uppgift grälar de nu mer än någonsin. Stjärnorna sägs till och med ha svårt att vara i samma rum och rapportera­s bo i olika delar av sitt enorma mansion. De uppges inte ens kunna hålla sams inför dottern Blue Ivy, 4. Nyligen hamnade makarna i ett jättebråk.

– Jay fick nog. Han skrek ” Du bestämmer inte över mig”. Hennes respons var att kasta en mobiltelef­on genom rummet. Hon missade honom och träffade en tavla istället, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

 ??  ?? "DU BESTÄMMER INTE ÖVER MIG"
För tillfället sägs stjärnorna bo i varsin del av sitt enorma mansion och de klarar inte av att vara i samma rum. Nyligen hamnade de i ett jättegräl som slutade med att Beyoncé sulade en mobiltelef­on mot rapparen.
"DU BESTÄMMER INTE ÖVER MIG" För tillfället sägs stjärnorna bo i varsin del av sitt enorma mansion och de klarar inte av att vara i samma rum. Nyligen hamnade de i ett jättegräl som slutade med att Beyoncé sulade en mobiltelef­on mot rapparen.
 ??  ?? Enligt uppgift kan de inte ens hålla sams inför dottern Blue Ivy.
Enligt uppgift kan de inte ens hålla sams inför dottern Blue Ivy.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden