Veckans NU!

ETER STRIPPKLUB­BSSKANDALE­N KYLIE & TYGA I STORBRÅK!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

återigen ha hamnat i ett massivt bråk. Anledninge­n? Tyga kunde inte hålla fingrarna för sig själv när han besökte en nattklubb…

FLÖRTADE MED DANSARE

Tyga är ofta ute och festar på de mest exklusiva klubbarna i Hollywood. När rapparen besökte utestället Ace of Diamonds nyligen fick han enligt uppgift inte bara en utan flera lap dances av strippor.

– Han fick privata shower av sin favoritstr­ippa, säger en källa enligt sajten Hollywood Life och fortsätter:

– De två klickar verkligen, och stämningen mellan dem är alltid explosiv. I slutet av kvällen sa strippan till Tyga att han ska ringa henne när han är redo att vara med en äldre kvinna.

VILL INTE TRÄFFAS

När Kylie fick reda på vad pojkvännen haft för sig blev hon enligt uppgift rasande. Nu har hon sagt att Tyga ska hålla sig borta från henne.

– Förut var de oskiljakti­ga. Nu syns de knappt ihop. Tyga har tur om han får träffa Kylie varannan vecka, säger en källa.

Istället har realitystj­ärnan omgett sig med sina tjejkompis­ar.

– De shoppar och äter lunch ihop. Hon är lycklig utan Tyga, säger källan.

 ??  ?? Tyga var nyligen på nattklubbe­n Ace of Diamonds i Los Angeles och fick då en privat dans av sin favoritstr­ippa. Enligt uppgift ska hon ha sagt att han ska ringa henne när han är redo för en äldre kvinna.
Tyga var nyligen på nattklubbe­n Ace of Diamonds i Los Angeles och fick då en privat dans av sin favoritstr­ippa. Enligt uppgift ska hon ha sagt att han ska ringa henne när han är redo för en äldre kvinna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden