Veckans NU!

KIM HETSBANTAR!

VILL GÅ NER 30 KILO

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Under sin graviditet gick Kim Kardashian upp 27 kilo, vikt som stjärnan nu gör vad som helst för att tappa. Nyligen avslöjade stjärnan hur hon ska göra för att bli av med vikten så fort som möjligt.

Idecember födde Kim Kardashian, 34, sonen Saint. Under stjärnans förra graviditet – den med dottern North, idag 2 – hånades hon för att hon gick upp i vikt.

– Det sårade mig ända in i själen, sa Kim när hon gått ner alla kilon som graviditet­en hade adderat.

När ” Familjen Kardashian”- profilen blev gravid för andra gången gick hon upp 27 kilo, något som hon nu är fast besluten om att banta och träna bort.

DELADE MED SIG AV PLANEN

Det var på Twitter som Kim delade med sig av sina planer för att bli smalare snabbt, och mammakilon­a är inte allt som stjärnan vill ska förvinna.

– Jag har dessutom vägt 4,5 kilo för mycket de senaste åren, så nu är det verkligen dags att nå mina mål, twittrade Kim och fortsatte:

– Det här kommer att bli så jävla svårt, men jag kan göra det!

Enligt uppgift har Kim nu börjat på Atkinsdiet­en, en populär metod som går ut på att man äter magert kött, mycket grönsaker och att man drar ner på kolhydrate­r och socker. Det har tidigare ryktats att Kim även vill genomföra flera plastikope­rationer för att få sin drömkropp.

Än så länge har Kim hållit sig borta så mycket som möjligt från nyfikna paparazzif­otografer, och har inte heller visat upp sonen Saint för världen. Vi längtar tills vi får se Kim göra återtåg in i rampljuset!

 ??  ?? "DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA
SVÅRT" Kim Kardashian födde sitt andra barn, sonen Saint i december. För att få tillbaka sin gamla figur har stjärnan nu tagit till en dramatisk bantningsp­lan för att nå sina mål.
"DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA SVÅRT" Kim Kardashian födde sitt andra barn, sonen Saint i december. För att få tillbaka sin gamla figur har stjärnan nu tagit till en dramatisk bantningsp­lan för att nå sina mål.
 ??  ?? Stjärnan har hållit sig undan rampljuset sedan förlossnin­gen, men nyligen fångades hon på bild, insvept i munkjacka och pälskappa.
Stjärnan har hållit sig undan rampljuset sedan förlossnin­gen, men nyligen fångades hon på bild, insvept i munkjacka och pälskappa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden