Veckans NU!

F

- Av: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

ör sina 32 miljoner följare på Instagram visar Kourtney Kardashian, 36, ofta upp sina framsteg när det gäller att gå ner i vikt. Sedan hon gick skilda vägar från pojkvännen Scott Disick, 32, i somras har stjärnan enligt källor fokuserat på sin viktnedgån­g. Det gör hon genom att äta efter en strikt kontroller­ad diet samt träna kondition och yoga fem gånger i veckan.

ANVÄNDER KORSETT

Kourtney är också ett fan av den kontrovers­iella midjeträna­ren, en korsett som ska minska midjemåtte­t. Men nu är många oroliga för henne då hon sägs väga mindre än vad hon någonsin har gjort, 42 kilo.

– Hon är för smal, skriver en följare på tvprofilen­s Instagram.

EXET KLAGADE

2013, när Kourtney fött sin och Scotts dotter Penelope, bröt hon ihop framför tv- kamerorna när Scott klagade på hennes vikt efter förlossnin­gen.

– Om jag hade blivit kär i dig när du vägde mer och var lite överviktig hade det varit mitt ideal för dig. Men jag blev kär i dig när du var jättespink­ig, sa Scott då och tillade:

– Jag anser att 42 kilo är den perfekta vikten.

SKA VISA SCOTT

Nu verkar det som om Kourtney är fast besluten att visa Scott vad han går miste om. Men att hon, som fansen tycker, gått ner för mycket i vikt är något som hon själv inte håller med om. Däremot vet stjärnan att hon får svårt att äta när hon är ledsen och har hjärtesorg.

– Jag är generellt sett inte en nervös person. Men jag får ångest, och det blir jag illamående av. Jag kan inte äta när det är som värst, säger Kourtney enligt tidningen Closer.

Efter att ha gjort slut med Scott Disick har Kourtney Kardashian satsat hårt på att träna och gå ner i vikt. Men nu oroar sig fans och familj för hennes hälsa då hon enligt uppgift väger mindre än någonsin.

 ??  ?? Kourtney Kardashian sägs ha rasat för mycket i vikt – nu är fans och familj oroliga för hennes hälsa. "JAG KAN
INTE ÄTA"
Kourtney Kardashian sägs ha rasat för mycket i vikt – nu är fans och familj oroliga för hennes hälsa. "JAG KAN INTE ÄTA"
 ??  ?? Sedan uppbrottet från exet Scott Disick har Kourtney tränat hårt och ätit kontroller­at för att bli smalare. Ovan syns hon med systern Khloé, 30.
Sedan uppbrottet från exet Scott Disick har Kourtney tränat hårt och ätit kontroller­at för att bli smalare. Ovan syns hon med systern Khloé, 30.
 ??  ?? Realitypro­filen visar ofta upp hur hon tränar på Instagram. ” Hon är för smal”, kommentera­r en följare.
Realitypro­filen visar ofta upp hur hon tränar på Instagram. ” Hon är för smal”, kommentera­r en följare.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden