Veckans NU!

DENISE RICHARDS STÄMMER SHEEN

EFTER HIV- AVSLÖJANDE­T

- Av: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

"2 1/ 2- män"- skådisen Charlie Sheen har hamnat i blåsväder. Nu kräver nämligen hans exfru Denise Richards honom på tio miljoner för att han ska ha stulit pengar från deras döttrar.

Inovember förra året avslöjade Charlie Sheen, 50, en hemlighet han burit på under många år: han har hiv. I tv- programmet ” Today show” berättar ” 2 & 1/ 2 män”- stjärnan att han har blivit pressad på miljoner av tidigare vänner för att de skulle hålla tyst om att han bär på sjukdomen.

– Jag litade på dem, men min tilllit förvandlad­es till deras svek. Det är pengar som tas ifrån mina barn, sa han då.

Men frågan är om stjärnan verkligen brydde sig om att ungarna inte fick sina pengar, eller om det var sig själv han tänkte på. Nu stämmer nämligen Sheens exfru Denise Richards, 45, honom för att ha tagit pengar som tillhörde deras döttrar Sam, 11, och Lola, 10. Kosingen ska han ha spenderat på sitt vilda festande.

"HON SLÅSS FÖR SINA BARN"

Enligt stämningsa­nsökan ska Charlie ha sålt ett mansion som köpts som en investerin­g för döttrarna, men sedan han har inte satt in pengarna på deras sparkonto. Huset såldes enligt uppgift för över 56 miljoner kronor och nu vill Denise ha drygt tio miljoner för att köpa ett nytt hus. Skådisen anklagar även Charlie för att ha dödshotat henne och ha kallat Lola för fula namn.

– Denise slåss för sina barn, säger stjärnans representa­nt och fortsätter:

– Pengarna ska gå till hennes barn. Det här handlar om att han ska ge barnen det han har gått med på.

 ??  ?? "HON VILL HA
TIO MILJONER"
"HON VILL HA TIO MILJONER"
 ??  ?? Exmakarna Denise Richards och Charlie Sheen har hamnat i storbråk med varandra. Enligt uppgift stämmer Denise nu Sheen för att han har stulit pengar från deras gemensamma döttrar.
Exmakarna Denise Richards och Charlie Sheen har hamnat i storbråk med varandra. Enligt uppgift stämmer Denise nu Sheen för att han har stulit pengar från deras gemensamma döttrar.
 ??  ?? Enligt stämningsa­nsökan ska Charlie ha sålt ett mansion som köpts som en investerin­g för döttrarna, men sedan har han inte gett pengarna till Lola och Sam.
Enligt stämningsa­nsökan ska Charlie ha sålt ett mansion som köpts som en investerin­g för döttrarna, men sedan har han inte gett pengarna till Lola och Sam.
 ??  ?? Denise har ensam vårdnad om flickorna. Hon har även adoptivdot­tern Eloise.
Denise har ensam vårdnad om flickorna. Hon har även adoptivdot­tern Eloise.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden