Veckans NU!

CAITLYN JENNER ÄR PÅ MANSJAKT!

DAGS FÖR DJUPDYKNIN­G I KÄRLEKSDJU­NGELN

- Av: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Nu är singeldaga­rna avklarade, tycker Caitlyn Jenner. Enligt källor har hon siktet inställt på flera snygga kändismän – frågan är vem hon kommer att välja!

När Caitlyn Jenner, 66, kom ut som kvinna i somras var det många som började spekulera i vem hennes nästa partner skulle bli. Caitlyn, som tidigare hette Bruce, har tre exfruar. En av dem är Kris Jenner, som är mamma till kändissysk­onen i familjen Kardashian. Förut har Caitlyn inte uttalat sig om vem som skulle kunna vara ett framtida kärleksint­resse, men nu har hon avslöjat att det är en man hon vill ha!

– Jag ser inte att jag skulle kunna dejta kvinnor i framtiden. Jag har redan gjort det där – jag har ju tre exfruar, säger stjärnan i trailern för säsong två av tv- serien ” I am Cait”

GILLAR YNGRE

Så vem kommer att bli den lycklige? Enligt uppgift är Caitlyn extremt kräsen och vill att allt ska vara rätt.

– Cait har höga krav. Hon vill ha en man som är i mycket bra form, hon uppskattar en snygg gymkropp, säger en källa enligt NW Magazine.

Bland annat sägs Caitlyn ha kollat in nätdejting­sidor för transperso­ner men inte vågat skapa en profil än.

– Hon är intressera­d av yngre män, och är väldigt nyfiken, säger källan.

Cait har också skrivit en lista på kända män som hon gärna skulle vilja dejta. Bland dem finns skådishunk­arna Patrick Dempsey och Jon Hamm.

Lycka till med din manhunt, Cait!

 ??  ?? E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X "CAIT HAR HÖGA KRAV" Caitlyn Jenner är redo att ta steget in i ett förhålland­e. Enligt uppgift är det en riktig karlakarl hon söker. ” Hon vill ha en man som är i mycket bra form”, avslöjar en källa.
E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X "CAIT HAR HÖGA KRAV" Caitlyn Jenner är redo att ta steget in i ett förhålland­e. Enligt uppgift är det en riktig karlakarl hon söker. ” Hon vill ha en man som är i mycket bra form”, avslöjar en källa.
 ??  ?? Såhär såg Caitlyn ut förut, då hette hon Bruce.
Såhär såg Caitlyn ut förut, då hette hon Bruce.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden