Veckans NU!

HOLLY MADISONS BABYLYCKA

PLAYBOY- MODELLEN BLIR MAMMA IGEN

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Snart blir det liv i luckan hemma hos Holly Madison som väntar tillökning. Stjärnan oroar sig inte för att kroppen förändras under graviditet­en och har en minst sagt chockerand­e lösning på hur hon ska bli av med vikten efteråt.

Rainbow Aurora ska bli storasyste­r! Den tvååriga flickans mamma Holly Madison, 36, är nämligen gravid. – Jag är så exalterad, säger stjärnan i tidningen People och fortsätter:

– Den här gången vet jag lite mer om vad jag kan förvänta mig vilket gör det hela ännu roligare.

"DET ÄR EN POJKE"

Holly och hennes make tillika affärsmann­en Pasquale Rotella, 41, vet inte om det är en pojke eller flicka som växer i magen på den före detta Playboy- modellen.

– Jag har en känsla av att det är en pojke. Vi får se hur synsk jag är, säger Holly.

Rainbow Aurora hoppas dock att hennes mamma har fel.

– Hon vill att det ska bli en flicka. Jag tror att hon kommer att bli en bra storasyste­r. Hon är väldigt omhänderta­gande. Hon älskar att leka med sina dockor och ta hand om djur, berättar stjärnan.

INGEN PRESS

Hittills har graviditet­en gått bra och till skillnad från många andra stjärnor är Holly inte orolig över att kroppen förändras under graviditet­en.

– Jag gick upp hälsosamt mycket förra gången och jag blev enkelt av med vikten efteråt. Jag lägger ingen press på mig själv. I värsta fall får jag väl fettsuga mig, säger Holly.

Åh, Hollywood…

 ??  ?? E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X "JAG ÄR SÅ EXALTERAD"
Holly Madison och maken Pasquale Rotella ska bli tvåbarnsfö­räldrar! "Jag har en känsla av att det blir en pojke", säger modellen.
E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X "JAG ÄR SÅ EXALTERAD" Holly Madison och maken Pasquale Rotella ska bli tvåbarnsfö­räldrar! "Jag har en känsla av att det blir en pojke", säger modellen.
 ??  ?? Sedan tidigare har paret dottern Rainbow Aurora. "Jag tror att hon kommer att bli en bra storasyste­r", säger stjärnan.
Sedan tidigare har paret dottern Rainbow Aurora. "Jag tror att hon kommer att bli en bra storasyste­r", säger stjärnan.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden