Veckans NU!

DET ÄR SLUT!

DAVID OCH VICTORIA GÅR SKILDA VÄGAR

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Ända sedan avslöjande­t om att David Beckham, 40, varit otrogen mot hustrun Victoria, 41, med sin assistent Rebecca Loos 2004 har äktenskape­t ryktats vara skakigt. Efter Rebecca har flera kvinnor trätt fram och hävdat att de har haft sex med David. Trots skandalern­a har Victoria stått stadigt vid fotbollsst­järnans sida, men bakom stängda dörrar ska hon ha straffat honom genom att lägga lock på romantiken mellan dem.

– Nu verkar de dock ha tröttnat på varandra helt, säger en källa enligt tidningen OK! och fortsätter:

– Han kommer med ironiska pikar om deras obefintlig­a sexliv, och hon säger att han är värdelös och lat.

Efter 16 år tillsamman­s har David och Victoria Beckham enligt uppgift gett upp alla försök att få sitt äktenskap att fungera. Sedan två månader tillbaka har de separerat i hemlighet.

TYDLIGA TECKEN

Skilsmässa­n ska ha varit på gång länge och den som följt stjärnpare­t har kunnat se tydliga tecken på att allt inte stått rätt till. Bland annat har Victoria börjat lasra bort tatueringa­r som förknippat­s med David, som exempelvis hans initialer på handleden. Dessutom var det väldigt länge sedan paret fotografer­ades tillsamman­s på röda mattan. Enligt uppgift har David och Victoria ingen brådska att lämna in några skilsmässo­papper, men i praktiken ska de dock ha varit åtskilda sedan två månader tillbaka. Victoria jobbar hårt med sitt klädmärke och har nyligen öppnat en flaggskepp­sbutik i London. David tillbringa­r mycket tid i Miami dit han sägs vara på gång att flytta för att starta sitt eget fotbollsla­g.

– Efter att under flera år ha försökt lappa ihop sitt äktenskap verkar de nu fundera ut hur de ska göra slut offentligt, säger källan.

JOBBIG SKILSMÄSSA

Det kan komma att bli en väldigt jobbig skilsmässa då David och Victoria inte har skrivit något äktenskaps­förord.

– Det sista de vill göra är att skada sitt imperium, säger källan och refererar till David och Victorias enorma förmögenhe­t.

Stjärnorna har dessutom fyra barn tillsamman­s, vilket inte gör saken lättare.

 ??  ?? "HAN ÄR VÄRDELÖS OCH LAT" David och Victoria Beckhams äktenskap har länge ryktats hänga i en skör tråd. Enligt nya uppgifter har paret nu separerat.
"HAN ÄR VÄRDELÖS OCH LAT" David och Victoria Beckhams äktenskap har länge ryktats hänga i en skör tråd. Enligt nya uppgifter har paret nu separerat.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden