Veckans NU!

VÄNTA NU, EN TILL KARDASHIAN?! HEMLIGA FAMILJEMED­LEMMEN TALAR UT

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Just när vi trodde att de inte kunde ta mer plats visar det sig att Kardashian- klanen är ännu större än vi vetat om. Systrarna har nämligen vuxit upp tillsamman­s med ytterligar­e en mörk skönhet: en hittills okänd 18- åring.

Namn: Natalie Zettel Ålder: 18 år Bor: I San Diego med sin

mamma Civilstånd: Pojkvän Gör: Går i skolan aktuell: Yngst av tjejerna

i Kardashian- klanen

Kim, Kourtney, Khloé, Kendall och Kylie – de flesta har nog mer eller mindre koll på systrarna Kardashian vid det här laget. Men nu visar det sig att tjejerna har ytterligar­e en ” syster”, nämligen 18- åriga Natalie Zettel. Hon är egentligen systerdott­er till Kris Jenner, 60 – det vill säga kusin till Kim och gänget – men enligt uppgift växte hon upp tillsamman­s med Kylie och Kendall.

– Jag har känt allihop sedan jag var en bebis. De är min familj. Allra närmast står jag Kylie och Kendall eftersom vi är så nära i ålder, avslöjar Natalie i NW Magazine och fortsätter:

– För mig är det inte konstigt att höra till en stor, världskänd familj. Jag kände dem innan de slog igenom. För mig är de inga stjärnor utan bara familjemed­lemmar.

KAN DYKA UPP I SHOWEN

Natalies mamma är Karen Houghton, 56, som alltså är syster till Kris. För några år sedan hamnade kvinnorna dock i konflikt med varandra efter att Karen kallat Kris ” maktgalen workaholic” i tidningen In Touch och samtidigt avslöjat att realitypro­filen låg i skilsmässa med sin dåvarande make Bruce Jenner ( idag Caitlyn).

– Jag träffar inte min familj lika ofta sedan dess, men vi firar alla högtider tillsamman­s. Och jag står fortfarand­e väldigt nära Kylie och Kendall, säger Natalie.

Enligt uppgift kan Natalie komma att dyka upp i realitysho­wen ” Familjen Kardashian” i framtiden.

– Jag skulle inte ha något emot att vara med i programmet, säger hon.

 ??  ?? Känner du igen den här tjejen? Inte? Det är inte så konstigt, eftersom Natalie Zettel har hållit en låg profil – tills nu. Den 18- åriga skönheten, som har växt upp i familjen Kardashian, har äntligen tagit klivet ut i rampljuset. "JAG STÅR NÄRA KYLIE...
Känner du igen den här tjejen? Inte? Det är inte så konstigt, eftersom Natalie Zettel har hållit en låg profil – tills nu. Den 18- åriga skönheten, som har växt upp i familjen Kardashian, har äntligen tagit klivet ut i rampljuset. "JAG STÅR NÄRA KYLIE...
 ??  ?? Även Khloé, 31, och Kim, 35, uppges ha en nära relation till tonåringen, som alltså är deras mamma Kris Jenners systerdott­er.
Även Khloé, 31, och Kim, 35, uppges ha en nära relation till tonåringen, som alltså är deras mamma Kris Jenners systerdott­er.
 ??  ?? Natalie är kusin till systrarna Kardashian, men står enligt uppgift Kendall, 20, och Kylie, 18, så nära att de ser henne som en syster. ” De är min familj”, säger Natalie om Kardashian- klanen.
Natalie är kusin till systrarna Kardashian, men står enligt uppgift Kendall, 20, och Kylie, 18, så nära att de ser henne som en syster. ” De är min familj”, säger Natalie om Kardashian- klanen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden