Veckans NU!

EFTER MILEY & LIAMS CHOCKÅTERF­ÖRENING NU BLIR DET BARN!

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Här går det undan i svängarna. Miley Cyrus har inte bara satt på sig sin gamla förlovning­sring igen – hon och ” The Hunger games”- hunken Liam Hemsworth ska bilda familj!

Det verkar som om Miley Cyrus, 23, och Liam Hemsworth, 26, är väldigt seriösa med sitt förhålland­e den här gången. Som Veckans NU! tidigare har rapportera­t sägs exparet ha återupptag­it sin förlovning. Nu hoppas de att storken ska komma! – Miley och Liam är inte bara ihop igen, de planerar seriöst att gifta sig och bilda familj, säger en insider enligt tidningen Life & Style och fortsätter:

– Miley vill försöka bli gravid så fort de har gift sig, om inte tidigare.

Sångerskan sägs planera att sluta ta sina p- piller inom kort.

VILL INTE SLÖSA TID

Enligt insidern längtar Liam efter att bli pappa.

– Att få ett barn skulle göra honom riktigt lycklig, säger insidern. Paret – som återförena­des runt nyår efter drygt två år ifrån varandra – verkar inte vilja spilla någon tid på att dejta varandra innan de skaffar familj.

– De sa att de skulle gå långsamt framåt, men saker och ting går väldigt fort, säger en källa och fortsätter:

– De bor ihop och Miley har bebisar på hjärnan. Hon vill ha hela paketet, bröllop och barn.

 ??  ?? "MILEY HAR
BEBISAR PÅ HJÄRNAN" Bebisskrik är ljuv musik för sångerskan Miley Cyrus och Liam Hemsworths öron. I alla fall kan man tro det eftersom de nu sägs vilja skaffa barn så fort som möjligt.
"MILEY HAR BEBISAR PÅ HJÄRNAN" Bebisskrik är ljuv musik för sångerskan Miley Cyrus och Liam Hemsworths öron. I alla fall kan man tro det eftersom de nu sägs vilja skaffa barn så fort som möjligt.
 ??  ?? Paret återförena­des enligt uppgift runt nyår och Miley visade upp på Instagram att hon har satt på sig förlovning­sringen igen.
Paret återförena­des enligt uppgift runt nyår och Miley visade upp på Instagram att hon har satt på sig förlovning­sringen igen.
 ??  ?? ” De sa att de skulle gå långsamt framåt, men saker och ting går väldigt fort”, säger en källa om stjärnorna­s återföreni­ng.
” De sa att de skulle gå långsamt framåt, men saker och ting går väldigt fort”, säger en källa om stjärnorna­s återföreni­ng.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden