Veckans NU!

"JAG VILL HA DET DYRASTE BRÖLLOPET NÅGONSIN!"

MARIAH CAREYS FANTASI BLIR VERKLIGHET

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

För bara några veckor sedan bekräftade sångdivan Mariah Carey, 46, att hon och affärsmann­en James Packer, 47, är förlovade. Mariah gjorde det som kändisar gör när det kommer till att berätta att ett bröllop är på g: hon såg till att ” råka” fotas med sin diamant- förlovning­sring, som enligt Carey själv är ” så tung att hon knappt kan lyfta armen”. Nu sägs Mariah ha börjat planera hur ceremonin ska gå till. Och självklart är det inget blygsamt bröllop hon drömmer om.

– Hon vill ha det största och dyraste bröllopet någonsin, säger en källa i tidningen Heat.

EN TOALETT AV GULD

James har enligt uppgift sagt att Mariah inte behöver tänka på pengar utan får ha en hur stor budget som helst. Bland annat har sångerskan redan spenderat tio miljoner på diamantbes­trödda save the date- kort, och låtit meddela att hon vill ha en tre dagar lång ceremoni. Det sägs att det första bröllopet ska hållas i James hemland Australien.

– De kommer att flyga dit alla i privatplan, och stänga av stränder i närheten för dem, säger källan.

Den andra dagen ska gästerna flygas till Disneyland i Kalifornie­n där det återigen kommer bli bröllop.

– Dagen ska överses av Mimmi och Musse Pigg. Mariah och James ska bo i Törnrosas slott, avslöjar insidern.

Källan berättar också att divan ska åka i en vagn gjord i vit choklad, och i slottet ska även en toalett i riktigt guld finnas.

NÄSTA STOPP LAS VEGAS

Tar det någonsin slut? Inte än. Tredje dagen kommer alla att flygas till Las Vegas där temat kommer att vara Egypten. Källan berättar att gästerna ska få kläder från Cleopatras tid och att stora artister som Beyoncé, Michael Bublé, Kanye West och Elton John ska uppträda om Mariah får som hon vill.

– Gästerna kommer att bli tårögda för att bröllopet är så over the top.

Minst sagt!

När man har fått fria händer och en budget utan tak är det lätt att sväva iväg. Det är vad som har hänt med Mariah Carey som är i full färd med att planera sitt bröllop med miljardäre­n James Packer. Veckans NU! har alla detaljer.

 ??  ?? "HON VILL HA EN TRE DAGAR LÅNG CEREMONI" Håll i er, för det här kommer bli ett bröllop att minnas! Mariah Carey har börjat planera sin stora dag tillsamman­s med fästmannen James Packer.
"HON VILL HA EN TRE DAGAR LÅNG CEREMONI" Håll i er, för det här kommer bli ett bröllop att minnas! Mariah Carey har börjat planera sin stora dag tillsamman­s med fästmannen James Packer.
 ??  ?? Det var i januari som James friade till sångdivan efter åtta månaders dejtande.
Det var i januari som James friade till sångdivan efter åtta månaders dejtande.
 ??  ?? Ringen, som Mariah beskriver som ” en rejäl bit sten”, är värd cirka 70 miljoner kronor.
Ringen, som Mariah beskriver som ” en rejäl bit sten”, är värd cirka 70 miljoner kronor.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden