Veckans NU!

ROB KARDASHIAN SAMBO MED KYLIES VÄRSTA FIENDE

FAMILJEN RASANDE EFTER SVEKET

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Rob Kardashian har varit något av en doldis i jämförelse med sina kända systrar, men inte längre. Nu står realitypro­filen nämligen i centrum efter att ha inlett en opassande romans.

Det pågår ett smärre krig i Hollywoods mest omtalade familj. Kardashian­klanen har nämligen fått en rejäl spricka i och med att Rob Kardashian, 28, har börjat dejta 18- åriga lillasyrra­n Kylie Jenners ärkefiende Blac Chyna, 27. Men vi tar det från början.

SPRED SMS

Kylie har varit tillsamman­s med rapparen Tyga, 26, sedan förra året. Tyga var tidigare ihop med modellen Blac Chyna och tillsamman­s med henne har han sonen King Cairo, 3. När Tyga började dejta Kylie bara en månad efter att ha gjort slut med exflickvän­nen uppstod omedelbart en konflikt mellan tjejerna. Bland annat publicerad­e Blac Chyna sms på sociala medier som hon påstod att Tyga skrivit till henne, där rapparen bönade och bad om att få henne tillbaka.

– Kylie blev rasande och Tyga och hon gjorde slut ett tag, skriver sajten Hollywood Gossip.

"EN GAMMAL STRIPPA"

Konflikten har eskalerat sedan dess och Kylie har bland annat kallat Blac Chyna för en ” gammal strippa” medan Blac Chyna fortsatt hävda att Tyga egentligen vill vara med henne. Kort sagt: stämningen har inte varit på topp. Därför var skandalen ett faktum när Kylies storebror Rob plötsligt började synas på bild på Blac Chynas Instagram. Enligt uppgift har stjärnorna inlett en relation, vilket har fått resten av familjen Kardashian att rasa. – Gå aldrig emot familjen. Du kan göra vad som helst utom att gå emot familjen, skriver Khloé på Instagram.

STOR DRAMATIK

Det hela ska även ha fått Khloé att kasta ut sin bror, som tidigare bodde hemma hos henne. Vilken tur då att han hade en perfekt plats att flytta till – nämligen hem till flickvänne­n. – Rob flyttade in hos Blac Chyna när han inte fick bo kvar hos Khloé. Det gjorde inte situatione­n med familjen bättre, skriver Hollywood Gossip.

Dramatiskt värre alltså. Vi ser fram emot att se hur det här ( ur) artar sig.

 ??  ?? Hollywood har fått ett nytt par – men långt ifrån alla verkar nöjda med att Rob Kardashian och Blac Chyna blivit förälskade och flyttat ihop. Särskilt inte Robs systrar.
Hollywood har fått ett nytt par – men långt ifrån alla verkar nöjda med att Rob Kardashian och Blac Chyna blivit förälskade och flyttat ihop. Särskilt inte Robs systrar.
 ??  ?? "DET ÄR KRIG HOS
KARDASHIAN­S"
"DET ÄR KRIG HOS KARDASHIAN­S"
 ??  ??
 ??  ?? Blac Chyna är inte rädd för att gå mot strömmen.
Blac Chyna är inte rädd för att gå mot strömmen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden