Veckans NU!

LEA MICHELES FÖRLOVNING­SLYCKA!

NÄSTAN TRE ÅR EFTER POJKVÄNNEN­S DÖD

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Sommaren 2013 förlorade ” Glee”- stjärnan Lea Michele, 29, sin dåvarande pojkvän Cory Monteith i en heroinöver­dos. Världen chockades av beskedet och Lea blev såklart förkrossad. Skådespele­rskan delade öppet med sig av sina känslor på sociala medier och har pratat om svårighete­rna att hitta kärleken efter Corys död.

– Jag ville lära mig att känna mig lycklig på egen hand, att vara en hel person. Det var viktigt för mig att inte rusa in i en ny relation bara för att någon skulle laga mig, säger hon i Flare Magazine.

HON BÖRJADE GRÅTA

Ungefär ett år efter tragedin träffade Lea relationsc­oachen Matthew Paetz, 30, och det uppstod kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess har de funnits vid varandras sida. Nyligen gick Matthew ner på knä och frågade om Lea ville gifta sig med honom.

– Han har friat till henne. Hon började gråta av lycka, skriver sajten Hollywood Life.

Enligt uppgift var det viktigt för Lea att ha Corys familjs medgivande innan hon gick vidare.

– Hon har fortfarand­e kontakt med hans föräldrar och de är glada för hennes skull. Med deras välsignels­e är hon nu redo att satsa fullt ut på Matthew, säger en källa enligt OK! Magazine.

FINNS KVAR I HJÄRTAT

Lea verkar äntligen lycklig igen, men hon kommer att bära med sig den tragiska förlusten av Cory hela livet. Den före detta pojkvännen kommer enligt Lea själv alltid att finnas i hennes hjärta.

– Jag älskar Matthew, och jag är övertygad om att Cory skulle ha gjort det också, säger hon i podcasten Fempire.

” Glee”- skådespele­rskan Lea Michele har haft några tunga år sedan hennes kärlek Cory Monteith plötsligt avled. Men nu verkar hon äntligen ha hittat lyckan i livet igen.

 ??  ?? "CORY SKULLE HA ÄLSKAT MATTHEW"” Glee”- skådisen Lea Michele är lycklig igen efter tragedin 2013 när hennes dåvarande pojkvän Cory Monteith avled i en drogöverdo­s. En av anledninga­rna till stjärnans breda leende är hennes pojkvän Matthew Paetz som nyligen satte en ring på hennes förlovning­sfinger.
"CORY SKULLE HA ÄLSKAT MATTHEW"” Glee”- skådisen Lea Michele är lycklig igen efter tragedin 2013 när hennes dåvarande pojkvän Cory Monteith avled i en drogöverdo­s. En av anledninga­rna till stjärnans breda leende är hennes pojkvän Matthew Paetz som nyligen satte en ring på hennes förlovning­sfinger.
 ??  ?? Den här bilden på Lea och hennes före detta pojkvän Cory togs bara en dryg månad innan han avled.
Den här bilden på Lea och hennes före detta pojkvän Cory togs bara en dryg månad innan han avled.
 ??  ?? Lea och Matthew träffades 2014 och sedan dess har sociala medier svämmat över av gulliga bilder på dem tillsamman­s.
Lea och Matthew träffades 2014 och sedan dess har sociala medier svämmat över av gulliga bilder på dem tillsamman­s.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden