Veckans NU!

KIM GALEN AV SVARTSJUKA

KANYE FÖRÄLSKAD I UNG MODELL

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Den nyblivna tvåbarnsma­mman Kim Kardashian har det inte lätt med maken Kanye West. Enligt uppgift hotas äktenskape­t av en smutsig skandal.

Det har bara gått två månader sedan Kim Kardashian, 35, och Kanye West, 38, blev tvåbarnsfö­räldrar i och med att sonen Saint föddes i december. Nu verkar familjelyc­kan vara på väg att grusas. Kanye har nämligen fått upp ögonen för den unga modellen Amina Blue, 22 – och Kim uppges vara rasande.

JOBBADE TILLSAMMAN­S

Kanye träffade Amina när han letade efter modeller till sin kollektion ” Yeezy season 1” förra året. Han ska omedelbart ha fallit för den vackra blondinen och bokade in henne till en modevisnin­g. Sedan dess ska Amina ha varit ett hett ämne för diskussion hemma hos familjen Kardashian- West. – Kim är övertygad om att Kanye har en crush på Amina. Han har bokat in henne till flera av sina visningar och dessutom använt henne i sina lookbooks. Kim känner sig osäker, säger en källa i tidningen NW.

PÅMINNER OM EXET

Vad som gör det hela extra känsligt är att Amina till utseendet påminner mycket om Kanyes exflickvän Amber Rose, 32.

– Amine är definitivt Kanyes typ. Hon har precis den kroppsform som han älskar med stor rumpa, säger källan.

Kim och Kanye har haft problem med svartsjuka flera gånger förut. I julas blev det till exempel ett stort bråk under Kris Jenners julfest när Kim tyckte att Kanye flörtade järnet med Jennifer Lopez.

– Hon blir lätt svartsjuk när hon känner sig hotad, säger källan.

 ??  ?? Det har bara gått några månader sedan Kanye West och Kim Kardashian blev föräldrar för andra gånger. Men det hindrar inte superparet från att bråka mer än någonsin.
Det har bara gått några månader sedan Kanye West och Kim Kardashian blev föräldrar för andra gånger. Men det hindrar inte superparet från att bråka mer än någonsin.
 ??  ?? "HAN ANLITADE HENNE FLERA
GÅNGER" Anledninge­n till att äktenskape­t uppges vara i kris är Kanyes påstådda romans med den unga modellen Amina Blue. Han ska ha träffat 22- åringen i samband med att han valde ut modeller till en modevisnin­g.
"HAN ANLITADE HENNE FLERA GÅNGER" Anledninge­n till att äktenskape­t uppges vara i kris är Kanyes påstådda romans med den unga modellen Amina Blue. Han ska ha träffat 22- åringen i samband med att han valde ut modeller till en modevisnin­g.
 ??  ?? Amina är inte rädd för att sticka ut. På sociala medier delar hon gärna med sig av lättklädda bilder på sig själv. Enligt uppgift har Kim snokat runt en hel del på blondinens Instagram.
Amina är inte rädd för att sticka ut. På sociala medier delar hon gärna med sig av lättklädda bilder på sig själv. Enligt uppgift har Kim snokat runt en hel del på blondinens Instagram.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden