Veckans NU!

JOHN LEGEND KÖPER RIHANNAS GAMLA HUS!

FRÅN EN KÄNDIS TILL EN ANNAN

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

John Legend och Chrissy Teigen väntar otåligt på att deras första barn ska komma till världen. Ett av stegen inför nedkomsten är förstås att införskaff­a sig ett hus där alla får plats – och det har de gjort!

Fint ska det vara! Sångaren John Legend, 37, och hustrun tillika modellen Chrissy Teigen, 30, har bytt upp sig boendemäss­igt. De har nämligen köpt en lyxig villa i Beverly Hills, som mellan 2009 och 2011 tillhörde Rihanna. Kåken, som kostade svindlande 121 miljoner kronor, är nästan 800 kvadratmet­er stor och har fem sovrum, åtta badrum, en gigantisk walk- in closet, bio, pool och en otrolig utsikt över det lyxiga och avskilda områdets natur.

FÖR BEBISENS SKULL

John och Chrissy har länge längtat efter att bli föräldrar, och nu är deras dröm äntligen på väg att gå i uppfyllels­e. Exakt när det lilla knytet, som rapportera­s vara en tjej, väntas komma är inte helt säkert. Men källor säger att det är dags i juli.

– Vi tänker på bebisen ofta och vi håller på att förbereda oss, säger John i tidningen USA Today och fortsätter:

– Vi vet inte vad vi har att vänta oss riktigt, förrän det är dags. Så vi tänker gå in i det här med öppna hjärtan och försöka att vara bra föräldrar.

Vi tror det kommer bli toppen, John!

 ??  ?? "KÅKEN KOSTADE
SVINDLANDE 121 MILJONER" All of me
this loves all of
house
"KÅKEN KOSTADE SVINDLANDE 121 MILJONER" All of me this loves all of house
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden