Veckans NU!

EFTER OTROHETSSK­ANDALEN HUSTRUNS KRAV PÅ "MCDREAMY"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Patrick Dempsey, mest känd som i ” Mcdreamy” i ” Grey’s anatomy”, visade sig vara långt ifrån någon drömkille när det förra året kom fram att han hade haft en affär. Nu har hans fru valt att förlåta honom – på ett villkor.

Förra våren uppdagades det att ” Grey’s anatomy”- stjärnan Patrick Dempsey, 50, hade bedragit sin hustru Jillian Fink, 49, flera gånger under inspelning­arna av tv- serien. Skandalen var ett faktum och det hela resulterad­e i att Julian lämnade in en skilsmässo­ansökan i höstas. Sedan dess har hon dock bestämt sig för att förlåta Patrick och de har börjat träffas igen, först vänskaplig­t och sedan med allt mer känslor inblandade.

– De dejtar igen, sa en källa enligt sajten Radar Online i slutet av förra året.

MÅSTE SLUTA

I början av 2016 var återföreni­ngen ett faktum, och nu vill Patrick visa sin kärlek genom att förnya äktenskaps­löftena med frugan. Jillian är dock inte lika övertygad om att det är en bra idé.

– Hon tänker inte acceptera det förrän han går med på hennes krav, säger en källa.

Och vad har hon då för krav? Jo, att Patrick måste dra ner på sitt enorma intresse för racing. Hon tycker nämligen att makens hobby tar alltför mycket tid.

– Han är besviken över att tvingas sluta köra, men han tänker göra allt för att inte sabba äktenskape­t igen, säger källan.

VÄNNERNA GLADA

Enligt uppgift är dock både Jillian och Patrick nöjda med att ha återförena­ts. Även parets umgängeskr­ets verkar tycka att det var rätt beslut.

– Det är väldigt kul för deras vänner och familjer, säger källan.

Slutet gott, allting gott!

 ??  ??
 ??  ?? "HAN ÄR BESVIKEN"
Patrick Dempsey och hans hustru Jillian Flynn har hittat tillbaka till varandra efter otrohetssk­andalen förra året. Men allt är fortfarand­e inte frid och fröjd, utan Jillian har ställt krav på sin nygamle make. ” Han måste sluta med...
"HAN ÄR BESVIKEN" Patrick Dempsey och hans hustru Jillian Flynn har hittat tillbaka till varandra efter otrohetssk­andalen förra året. Men allt är fortfarand­e inte frid och fröjd, utan Jillian har ställt krav på sin nygamle make. ” Han måste sluta med...
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden