Veckans NU!

– ANNARS SKILJER VI OSS!"

BRADS ULTIMATUM EFTER ANGELINAS NYA VIKTCHOCK:

-

Nya skräckbild­er på Angelina Jolie chockar Hollywood, skådisen är enligt uppgift smalare än någonsin. Men nu har stjärnans make Brad Pitt fått nog.

Det har länge ryktats att Angelina Jolie, 40, väger ohälsosamt lite och att hon inte äter som hon ska. Källor har berättat att Angie jobbar så hårt att hon glömmer att äta. Dessutom skippar hon måltider under perioder då äktenskape­t med Brad Pitt, 52, är svajigt. Nu kommer nya uppgifter om att stjärnan har rasat ytterligar­e i vikt sedan hon flyttade till London med maken och deras sex barn. Enligt tidningen National Enquirer väger Angelina 36 kilo.

"BRAD HAR GJORT ALLT"

I ett desperat försök att få Angelina att börja ta hand om sig ska Brad nyligen ha gett henne ett ultimatum för att få henne att söka hjälp. Han har hotat med skilsmässa om Angie inte börjar äta.

Källor säger att Brad har nått gränsen när det gäller sin frus hälsotills­tånd.

– Brad har gjort allt för att få Angie att fokusera på sin hälsa och mående, säger en källa enligt National Enquirer och fortsätter:

– Det är med stor oro han ser att Angelina kan gå en hel dag utan att äta en ordentlig måltid och ibland sover hon långt in på eftermidda­gen för att hon inte har energi nog att kliva ur sängen.

LEVER I FÖRNEKELSE

Brad har anlitat olika kostexpert­er och terapeuter för att nå fram till ” Maleficent”- stjärnan, men utan resultat.

– Han är så orolig för att hon ska dö och han älskar henne så mycket att han är villig att skilja sig för att hon ska få sig en tankeställ­are, säger källan och fortsätter:

– Han sa till henne att han inte kan se henne tyna bort längre. Det är för svårt för honom och barnen.

Vänner till Angelina hävdar dock att stjärnan lever i förnekelse om sitt hälsotills­tånd och vägrar

 ??  ?? "HAN ÄR SÅ OROLIG FÖR ATT HON SKA DÖ" Många blev chockade när Angelina Jolie nyligen besökte Grekland under ett uppdrag för FN. Stjärnan såg nämligen väldigt mager ut och enligt uppgift väger hon mindre än någonsin. Nu har hennes make Brad Pitt satt...
"HAN ÄR SÅ OROLIG FÖR ATT HON SKA DÖ" Många blev chockade när Angelina Jolie nyligen besökte Grekland under ett uppdrag för FN. Stjärnan såg nämligen väldigt mager ut och enligt uppgift väger hon mindre än någonsin. Nu har hennes make Brad Pitt satt...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden