Veckans NU!

SCOTTS HEMLIGA KÄRLEKSBAR­N!

GJORDE ÄLSKARINNA­N GRAVID

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Kourtney Kardashian, 37, och Scott Disick, 32, gjorde slut i somras efter nästan tio år som par. Hela deras förhålland­e var kantat av otrohetsry­kten och till slut fick Kourtney nog. Efter uppbrottet fortsatte dock de båda realitystj­ärnorna att vara vänner och umgås – mycket tack vare deras tre gemensamma barn. På sistone har de lagt upp flera gulliga videor ihop på Snapchat, vilket har fått rykten om en eventuell återföreni­ng att cirkulera. Nu verkar det dock vara kört med den saken eftersom Scott uppges ha blivit pappa till en annan kvinnas barn.

– En av hans gamla älskarinno­r hävdar att hennes son är Scotts, säger en källa enligt NW Magazine.

VAR OTROGEN

Tillsamman­s med Kourtney har Scott barnen Mason, 6, Penelope, 3, och Reign, 16 månader. Enligt uppgift ska det nya barnet vara yngre än så, men pojken lär ha blivit till när Scott fortfarand­e var ihop med Kourtney.

– Älskarinna­n vill att Scott ska göra ett faderskaps­test. Han avslöjade själv nyheten för Kourtney eftersom han inte ville att hon skulle höra det från någon annan, säger källan.

Scott sägs vara medveten om att den senaste skandalen förmodlige­n har sabbat hans chanser till en återföreni­ng.

– Jag har fattat många dumma beslut, säger han.

HOPPAS FORTFARAND­E

Kourtney uppges vara utom sig av sorg efter det nya avslöjande­t. Hon ska tidigare ha sagt att hon kan förlåta det mesta som Scott gör – men inte om han skulle skaffa barn med någon annan.

– Ett leende döljer min smärta, en kram lagar mitt krossade hjärta och ett skratt torkar tårarna, skrev Kourtney nyligen på Twitter.

Scott ska dock fortfarand­e inte helt ha gett upp hoppet om att få tillbaka sin familj.

– Jag gör allt för att finnas där för dem jag älskar, det vill säga Kourtney och barnen, säger han enligt tidningen People.

Undrar om han syftar även på sitt fjärde barn då?

Trots flera löften om bättring fortsätter Scott Disick att göra exet Kourtney Kardashian besviken. Nu verkar en återföreni­ng vara längre bort än någonsin efter att Scott blivit pappa till en annan kvinnas barn.

 ??  ?? "KOURTNEY ÄR UTOM SIG AV SORG" Realitystj­ärnan Scott Disick har strulat till det igen. Just när det verkade som att han och exet Kourtney Kardashian skulle hitta tillbaka till varandra släpper han bomben – han har gjort en annan kvinna gravid.
"KOURTNEY ÄR UTOM SIG AV SORG" Realitystj­ärnan Scott Disick har strulat till det igen. Just när det verkade som att han och exet Kourtney Kardashian skulle hitta tillbaka till varandra släpper han bomben – han har gjort en annan kvinna gravid.
 ??  ?? Kourtney uppges ha blivit förkrossad när hon fick höra ryktet.
Kourtney uppges ha blivit förkrossad när hon fick höra ryktet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden