Veckans NU!

KYLIES KRAV EFTER BRODERNS SNABBA FÖRLOVNING: "FRIA TILL MIG, TYGA!"

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Dramatiken ökar i Hollywoods smutsigast­e familjebrå­k. Nu uppges Kylie Jenner vilja hinna före brodern Rob Kardashian till altaret. Allt för att hämnas på hans relation med Blac Chyna.

Det har varit dålig stämning i familjen Kardashian sedan 29- årige Rob blev ihop med 18- åriga lillasyrra­n Kylie Jenners pojkväns ex Blac Chyna, 28 ( ja, vi vet att det är rörigt!). I och med att Rob och Blac Chyna offentligg­jorde sin förlovning nyligen ska konflikten ha trissats upp ytterligar­e.

– Ingen i familjen Kardashian stöttar förhålland­et. De tycker att förlovning­en är skrattreta­nde, säger en källa enligt sajten Radar Online.

KYLIE ÄR STRESSAD

Det stundande bröllopet ska dessutom ha gett Kylie eld i baken. Nu har hon enligt uppgift fått bråttom att hinna till altaret före sin bror. Därför försöker hon nu få sin pojkvän Tyga, 26, att gå ner på knä så fort som möjligt.

– Hon pressar honom att fria till henne, säger källan. Tyga och Blac Chyna var ihop i flera år, och fick sonen King Cairo, idag 3, innan de gick skilda vägar 2014. Kylie började dejta Tyga strax efter uppbrottet, till Blac Chynas stora ilska. Sedan januari i år är Rob och Blac Chyna istället ett par, och nyligen avslöjade stjärnorna på Instagram att de förlovat sig.

– De planerar att gifta sig på en strippklub­b, säger en källa.

BRÖLLOP I SOMMAR

Enligt uppgift kommer Kylie nu att göra allt för att bli Tygas fru innan sommaren är över – trots sin unga ålder.

– Hennes drivkraft är att hon vill hinna före Tygas babymama. Hon vill ha hämnd. Alla hennes kompisar tycker att hon är galen som vill gifta sig så ung, men hon bryr sig inte, säger källan.

Om alla bröllopspl­aner går igenom kommer det alltså att innebära att Tyga blir ingift morbror till sitt eget barn. Komplicera­t värre!

 ??  ?? "HENNES KOMPISAR TYCKER ATT HON ÄR GALEN" Kylie Jenner och rapparen Tyga har kilat stadigt ett tag och nu är det enligt Kylie dags att ta nästa steg i förhålland­et. Hon uppges nämligen vara fast besluten att gifta sig med sin pojkvän redan till sommaren.
"HENNES KOMPISAR TYCKER ATT HON ÄR GALEN" Kylie Jenner och rapparen Tyga har kilat stadigt ett tag och nu är det enligt Kylie dags att ta nästa steg i förhålland­et. Hon uppges nämligen vara fast besluten att gifta sig med sin pojkvän redan till sommaren.
 ??  ?? Ner på knä!
Ner på knä!
 ??  ?? Nyligen sågs stjärnan med en gnistrande ring på vänster ringfinger, så kanske har hon lyckats få Tyga att gå med på bröllopspl­anerna?
Nyligen sågs stjärnan med en gnistrande ring på vänster ringfinger, så kanske har hon lyckats få Tyga att gå med på bröllopspl­anerna?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden