Veckans NU!

ORLANDOS HETA NATT MED SELENA

SVEKET MOT KATY PERRY

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP, BULLS

Att dejta en eftertrakt­ad Hollywoodh­unk har sina för- och nackdelar. För Katy Perry blev det nyligen tydligt när hennes pojkvän Orlando Bloom fångades på intima bilder ihop med exflamman Selena Gomez.

Skådisen Orlando Bloom, 39, och sångerskan Katy Perry, 31, har kilat stadigt i nästan ett halvår och på sistone har de setts ihop allt oftare. Men nu verkar svarta moln segla in på den rosaskimra­nde kärlekshim­len. På nya bilder syns Orlando mysa till det rejält med sin gamla flamma Selena Gomez, 23, under ett besök på en nattklubb i Las Vegas.

– Orlando dök upp på efterfeste­n till ett av Selenas gig och de började ta på varandra inför alla gäster där. Sedan smet de iväg till ett bås för att kyssas och mysa, säger en källa enligt sajten TMZ.

HADE EN FLING

För två år sedan ryktades Selena och Orlando ha en fling, efter att de setts ihop på en konsert. Sedan dess ska stjärnorna ha hållit kontakten, om än på en vänskaplig nivå. I januari i år träffade Orlando sin nya tjej Katy på Grammy-galans efterfest och därefter började de dejta. På sistone har relationen blivit allt mer seriös, de dök till exempel upp tillsamman­s på den trendiga Met- galan nyligen. – De är väldigt förälskade, sa en källa tidigare i år. Men nu verkar det alltså vara annat ljud i skällan.

SKYLLER PÅ SELENA

Enligt uppgift ska Katy ha blivit rasande när bilderna på hennes kille och Selena läckte ut i pressen – men inte på Orlando.

– Katy skyller allt på Selena. Hon är förbannad på henne och vill att hon ska hålla sig borta till varje pris. Hon vill verkligen lita på Orlando, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

Sångerskan­s vänner ska dock inte vara förvånade över vad som har hänt.

– De varnade henne för Orlando. Han är en ökänd player, säger källan.

 ??  ?? Lyckan blev kortvarig för det nya superparet Orlando Bloom och Katy Perry. De här nya bilderna visar nämligen Orlando och exflamman Selena Gomez, under en het stund på en nattklubb i Las Vegas.
Lyckan blev kortvarig för det nya superparet Orlando Bloom och Katy Perry. De här nya bilderna visar nämligen Orlando och exflamman Selena Gomez, under en het stund på en nattklubb i Las Vegas.
 ??  ?? "DE SMET IVÄG FÖR ATT KYSSAS" Orlando och Selena ska ha smugit undan till ett privat bås för att kunna pussas och kramas ifred.
"DE SMET IVÄG FÖR ATT KYSSAS" Orlando och Selena ska ha smugit undan till ett privat bås för att kunna pussas och kramas ifred.
 ??  ?? Katy uppges – av förklarlig­a skäl – vara rasande på vad som har hänt. Främst ska hon vara förbannad på Selena. ” Katy vill att hon ska hålla sig borta från Orlando”, säger en källa.
Katy uppges – av förklarlig­a skäl – vara rasande på vad som har hänt. Främst ska hon vara förbannad på Selena. ” Katy vill att hon ska hålla sig borta från Orlando”, säger en källa.
 ??  ?? Det var efter en av Selenas konserter som Orlando dök upp. ” De började ta på varandra inför alla gäster”, säger en källa.
Det var efter en av Selenas konserter som Orlando dök upp. ” De började ta på varandra inför alla gäster”, säger en källa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden