Veckans NU!

"DEMI & HARRY PIPPAR SOM KANINER"

HOLLYWOODS OTIPPADE NYA ROMANS

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Att kärleken inte har någon ålder är tydligt i Hollywood. En som inte klagar på det är Demi Moore, som enligt uppgift raggat upp den 21 år yngre pojkbandss­tjärnan Harry Styles.

Det är ingen hemlighet att skådespele­rskan Demi Moore, 53, tycker om lammkött. Hon var tidigare gift med den 15 år yngre ” That 70’ s show”- stjärnan Ashton Kutcher och har sedan deras skilsmässa 2005 kopplats samman med flera andra toyboys. Den senaste i raden – One Direction- sångaren Harry Styles – är den yngste hittills med sina 22 år.

– Demi och Harry hänger med varandra regelbunde­t. De går på yoga och äter lunch ihop, säger en källa enligt tidningen NW.

SVAG FÖR ÄLDRE

Harry å sin sida har alltid varit svag för äldre kvinnor. Han har tidigare bland annat dejtat sångerskan Natalie Imbruglia, 41, och tv- profilen Caroline Flack, 36, så den nya heta romansen verkar vara en riktig drömmatchn­ing.

– Harry och Demi klickar på alla plan, särskilt i sängen. De pippar som kaniner. Demi kan inte sluta le, säger källan.

ERBJÖD FILMROLL

Att åldersskil­lnaden på 21 år har fått omvärlden att höja skeptiskt på ögonbrynen är inget som verkar störa stjärnorna.

– Demi är singel och tycker att Harry är väldigt sexig och Harry går igång på att Demi är så pass mycket äldre. Vad skulle hindra dem? säger källan.

Enligt uppgift raggade hon upp den unge musikern genom att erbjuda honom en filmroll i en film som hon är med och producerar.

– Hon utnyttjade sin position, och Harry klagar inte, säger källan.

Det ska bli spännande att följa den här heta romansen i sommar!

 ??  ?? Demi Moore verkar ha en extra anledning att le i sommar. Skådespele­rskan ska nämligen ha fått ihop det med den hunkige pojkbandsp­rofilen Harry Styles. Åldersskil­lnaden på 21 år uppges inte bekomma någon av stjärnorna.
Demi Moore verkar ha en extra anledning att le i sommar. Skådespele­rskan ska nämligen ha fått ihop det med den hunkige pojkbandsp­rofilen Harry Styles. Åldersskil­lnaden på 21 år uppges inte bekomma någon av stjärnorna.
 ??  ?? Come to mama! "HON TYCKER ATT HAN ÄR VÄLDIGT SEXIG"
Come to mama! "HON TYCKER ATT HAN ÄR VÄLDIGT SEXIG"
 ??  ?? Inte konstigt att Harry fallit som en fura för 53- åriga Demi. ” Han går igång på att hon är så pass mycket äldre”, säger en källa.
Inte konstigt att Harry fallit som en fura för 53- åriga Demi. ” Han går igång på att hon är så pass mycket äldre”, säger en källa.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden