Veckans NU!

DÄRFÖR GÖMMER KIM SONEN

HELA HOLLYWOOD UNDRAR VAR SAINT ÄR

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Han är den största doldisen i världens mest omskrivna familj. Saint West, som föddes i december förra året, har nästan aldrig fångats på bild. Veckans NU! har tagit reda på sanningen bakom Kim Kardashian och Kanye Wests hemlighets­makeri kring pojken.

Idecember födde Kim Kardashian, 35, sonen Saint och utökade då sin och 39- årige maken Kanye Wests familj från tre till fyra. Men sedan dess har stjärnpare­t fortsatt att visa upp sig med enbart tvååriga dottern North. På sociala medier delar Kim glatt med sig av bilder och filmer på dottern, medan sonen Saint, som nu är ett halvår gammal, fortsätter att lysa med sin frånvaro.

– Nu har folk börjat att spekulera i det är något fel på Saint, skriver tidningen NW.

KANYES BESLUT

Sanningen ska dock vara att pappa Kanye vägrar exploatera sin son på samma sätt som han gjorde med dottern North när hon var mindre.

– Han är fortfarand­e irriterad på hur Kardashian­tjejerna tvingat ut North i rampljuset. Han vill inte att samma sak ska hända Saint, säger en källa.

Enligt uppgift ska Kanye till och med ha krävt att sonen aldrig ska behöva vara med i tv- showen ” Familjen Kardashian”.

– Han är väldigt överbeskyd­dande, säger en källa.

PUBLICERAD­E BILDER

I februari publicerad­e Kim två bilder på Saint på Instagram, men sedan dess har han hållits mer eller mindre helt borta från omvärldens ögon. Kanye uppges vara övertygad om att sonen besitter en alldeles särskild talang, och därför vill han skydda honom från världen tills han är redo.

– I samma ögonblick som Kanye såg Saint första gången kände han igen sig i honom. Han har fått för sig att pojken har en utomjordis­k talang som han måste vara extra försiktig med, säger källan.

Vi vill ändå se fler bilder på Saint – gärna nu direkt!

 ??  ?? "FOLK SPEKULERAR I OM DET ÄR NÅGOT FEL PÅ SAINT" Sedan födseln av sonen Saint i slutet av förra året har Kim Kardashian och Kanye West hållit pojken borta från omvärlden så gott det bara går. Såhär ser de flesta bilderna på nytillskot­tet ut.
"FOLK SPEKULERAR I OM DET ÄR NÅGOT FEL PÅ SAINT" Sedan födseln av sonen Saint i slutet av förra året har Kim Kardashian och Kanye West hållit pojken borta från omvärlden så gott det bara går. Såhär ser de flesta bilderna på nytillskot­tet ut.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden