Veckans NU!

SANNINGEN BAKOM BIEBERS GALNA BETEENDE!

KLÄTTRAR I TRÄD OCH GÅR BARFOTA I STAN

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Många har ställt sig frågan: ” Vad håller Justin Beiber på med?” både en och två gånger. Den 22- årige sångaren har tidigare i sitt liv strulat till det ordentligt och då har det slutat med att polis har ingripit. Den här gången är det inte något brott som begåtts, men Justins märkliga beteende har fått folk att höja på ögonbrynen. Nyligen sågs stjärnan gå barfota på gatorna i Boston för att senare klättra upp i ett träd och meditera. Men enligt källor finns en naturlig förklaring: Bieber håller att att hitta en djupare mening i sin tro.

"ÄLSKAR ATT PRATA OM DET"

Justin har alltid varit religiös, men nu är han enligt uppgift på en ” religiös upptäcksfä­rd” efter att han fått en uppenbarel­se för några veckor sedan. Skandalpel­len har även låtit tatuera in ett mycket litet kors under ena ögat nyligen, som enligt tatueraren represente­rar hans resa för att finna en mening med Gud.

– Min tro har tagit mig dit jag är nu. Den har tagit mig till en ny nivå, och jag älskar att prata om den, berättade Justin i tidningen Complex förra året.

Whatever works for you, Biebs!

Justin Bieber har den senaste tiden gjort flera utstickand­e saker. Bland annat har han setts sitta på en trädgren med händerna i vädret samt gått runt barfota i Boston. Nu avslöjas anledninge­n bakom tokerierna.

 ??  ?? Justin Bieber har haft en del konstiga saker för sig på sistone. Många oroar sig för hans avvikande beteende, men det finns enligt uppgift en naturlig förklaring.
Justin Bieber har haft en del konstiga saker för sig på sistone. Många oroar sig för hans avvikande beteende, men det finns enligt uppgift en naturlig förklaring.
 ??  ?? "HAN ÄR PÅ EN RELIGIÖS UPPTÄCKSFÄ­RD" Nyligen sågs Justin sitta uppflugen på en trädgren och meditera, och han har även setts gå runt på stan utan skor. Enligt källor är det för att han letar efter en djupare mening med sin tro. Här ses Justin ta det...
"HAN ÄR PÅ EN RELIGIÖS UPPTÄCKSFÄ­RD" Nyligen sågs Justin sitta uppflugen på en trädgren och meditera, och han har även setts gå runt på stan utan skor. Enligt källor är det för att han letar efter en djupare mening med sin tro. Här ses Justin ta det...
 ??  ?? Stjärnan har även nyligen sagt ifrån på Instagram om att fans kommer fram till honom och trycker upp en telefon i ansiktet på honom. ” Jag känner mig som ett djur på zoo”, säger Justin och vägrar nu ta bilder med fans.
Stjärnan har även nyligen sagt ifrån på Instagram om att fans kommer fram till honom och trycker upp en telefon i ansiktet på honom. ” Jag känner mig som ett djur på zoo”, säger Justin och vägrar nu ta bilder med fans.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden