Veckans NU!

ROB & BLAC CHYNA BLIR FÖRÄLDRAR!

EFTER FEM MÅNADERS DEJTANDE

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Det går undan i svängarna för Rob Kardashian och Blac Chyna – nu ska stjärnpare­t få barn. Och enligt uppgift är Robs systrar allt annat än glada över nyheten.

Det har gått fem månader sedan ” Familjen Kardashian”- stjärnan Rob Kardashian, 29, och den före detta strippan Blac Chyna, 28, gick ut med sin relation. Sedan dess har de hunnit flytta ihop och förlova sig. Och nu kommer nästa skräll: Blac Chyna är gravid. Stjärnorna har själva bekräftat nyheten på sociala medier.

OMDISKUTER­AD RELATION

Förhålland­et mellan profilerna har varit omdiskuter­at sedan starten, främst på grund av det faktum att Blac Chyna har en son ihop med Robs 18- åriga syster Kylies numera expojkvän Tyga, 26.

– Rob går emot familjens vilja, säger en källa enligt sajten Radar Online.

FÖDS I HÖST

I april i år satte stjärnan en ring på flickvänne­ns finger. Förlovning­en förkunnade­s på Instagram. Det var även så nyheten om graviditet­en släpptes. Blac Chyna publicerad­e nyligen en tecknad bild på sig själv som gravid.

– Det stämmer att hon är gravid. Hon är mycket lycklig, säger hennes representa­nt.

Enligt uppgift är bebisen beräknad att födas i höst.

 ??  ?? "HON ÄR MYCKET LYCKLIG" Inom loppet av fem månader har Rob Kardashian och hans flickvän Blac Chyna hunnit både flytta ihop och förlova sig. Nu är det dags för nästa stora steg i relationen.
"HON ÄR MYCKET LYCKLIG" Inom loppet av fem månader har Rob Kardashian och hans flickvän Blac Chyna hunnit både flytta ihop och förlova sig. Nu är det dags för nästa stora steg i relationen.
 ??  ?? På sistone har man kunnat ana en liten bula på stjärnans annars så platta mage.
På sistone har man kunnat ana en liten bula på stjärnans annars så platta mage.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden