Veckans NU!

EVA & RYAN HÖLL HELA GRAVIDITET­EN HEMLIG!

BEBISCHOCK­EN!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP, FAMEFLYNET

Dra oss baklänges, hur gjorde de? Ryan Gosling och Eva Mendes överraskad­e hela världen nyligen då de fick sitt andra barn, utan att ha talat om att Eva var gravid!

När Eva Mendes, 42, och Ryan Gosling, 35, fick sin dotter Esmeralda Amada i september 2014, var det inte många som visste att aktrisen ens var gravid. De båda skådisarna är extremt privata och har fortfarand­e inte delat med sig av någon bild på barnet, och de talar aldrig om henne eller varandra i intervjuer. Vi trodde inte att de kunde vara mer hemliga – men tji fick vi!

BETYDER "ÄLSKAD"

I mitten av april sågs Eva på väg till läkaren och då täckte hon sin mage med en stor väska. Vad ingen visste då var att hon var så långt gången och redo att föda vilken sekund som helst. Den 29 april, på sjukhuset Providence St. John's Health Center, kom deras andra dotter till världen. Enligt sajten TMZ som kommit över födelsebev­iset ska stjärnorna­s nykomling heta Amada Lee Gosling.

– Amada var min mormors namn och betyder ” älskad” på spanska, har Eva berättat i en intervju med tidningen Violet Grey.

Well played, Eva och Ryan. Och stort grattis till baby nummer två!

 ??  ?? "DE ÄR BÅDA EXTREMT PRIVATA" Snacka om att kunna hålla en hemlis! Eva Mendes och Ryan Gosling fick nyligen sitt andra barn, dottern Amada Lee, utan att avslöja att Eva var gravid.
"DE ÄR BÅDA EXTREMT PRIVATA" Snacka om att kunna hålla en hemlis! Eva Mendes och Ryan Gosling fick nyligen sitt andra barn, dottern Amada Lee, utan att avslöja att Eva var gravid.
 ??  ?? I december sågs Eva i bylsiga kläder och då var hon alltså med barn, men både hon och Ryan har hållit tyst för att slippa uppmärksam­het.
I december sågs Eva i bylsiga kläder och då var hon alltså med barn, men både hon och Ryan har hållit tyst för att slippa uppmärksam­het.
 ??  ?? Efter förlossnin­gen sågs Ryan med dottern Esmeralda Amada, som nu är ett och ett halvt år. Det lär dröja tills vi får en glimt av den nya bebisen, med tanke på hur privata de är!
Efter förlossnin­gen sågs Ryan med dottern Esmeralda Amada, som nu är ett och ett halvt år. Det lär dröja tills vi får en glimt av den nya bebisen, med tanke på hur privata de är!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden