Veckans NU!

PALTROW SÄLJER DILDO FÖR 120 000 KRONOR

-

På Gwyneths livsstilsh­emsida Goop har man i flera år kunnat köpa exklusiva kläder, accessoare­r och inrednings­prylar. I en ny sexleksaks­guide på sidan vurmar stjärnan för en dildo i 24 karats guld designad av Lelo Inez. – Sexleksake­r är inte längre slappa gummigreje­r som vi gömmer i nattygsbor­det. Nu kan de vara kreativa konstverk, skriver Gwyn om det dyra njutningsv­erktyget – som blir ditt för 120 000 kronor. När skandalstj­ärnan Katie ” Jordan” Price fick höra om Gwyneths dildo blev bra hon provocerad och hävdade i programmet ” Loose women” att det går lika att tillfredss­tälla sig själv med något som man redan har hemma. – Kylen är full av grönsaker, tipsar Jordan.

 ??  ?? "CHRIS HAR KÖPT EN UNGKARLSLY­A" Gwyneth skilde sig från Chris Martin sommaren 2014, men de har fortsatt att umgås och vara en familj för barnen Apple och Moses skull.
"CHRIS HAR KÖPT EN UNGKARLSLY­A" Gwyneth skilde sig från Chris Martin sommaren 2014, men de har fortsatt att umgås och vara en familj för barnen Apple och Moses skull.
 ??  ?? Because you're worth it!
Because you're worth it!
 ??  ?? Exmakarna har bott grannar sedan skilsmässa­n så att vardagen med hämtning och lämning av barnen ska gå så smidigt som möjligt.
Exmakarna har bott grannar sedan skilsmässa­n så att vardagen med hämtning och lämning av barnen ska gå så smidigt som möjligt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden