Veckans NU!

SKILSMÄSSA FÖR JOHNNY DEPP & AMBER HEARD!

ÅH NEJ, VAD DEPPIGT!

- Av: BELLA HANSSON

Hollywood är i chock. Efter 15 månaders äktenskap dumpar nu skådisen Amber Heard sin 22 år äldre make Johnny Depp.

Under inspelning­arna av filmen ” Rum diary” 2011 träffades Johnny Depp, 52, och Amber Heard, 30. När filmen var klar kunde Johnny inte släppa Amber.

– Hon var i mina tankar, så jag letade upp henne, sa Johnny då.

Duon gifte sig under hög sekretess i Johnnys hem i februari 2015 efter att ha förlovat sig ett år tidigare. Några dagar senare hade de en romantisk ceremoni för vänner och familj på Bahamas där de lovade varandra evig trohet. Men det visade sig att redan då var Amber osäker på sina känslor för stjärnan.

– Innan hon träffade Johnny var hon bara en cool hipsterbru­d som bodde med lesbiska tjejer. På förlovning­sfesten fick hon kalla fötter, säger en källa i tidningen People och fortsätter:

– Hon kunde inte fatta att det här var hennes liv nu.

FEST UTAN MAKEN

Nyligen firade Amber sin 30- årsdag på The Parker Hotel i Palm Springs med sina tjejkompis­ar. Ögonvittne­n noterade då att Johnny inte var med på partyt.

– Det såg ut som om de hade kul, säger en källa. I början av året gick Amber och Jonny på events tillsamman­s, bland annat på premiären av ” The Danish girl”.

– Det finns för många underbara sidor av henne, jag kan inte välja den bästa. Jag är en lyckost, sa Johnny då om sin fru.

Men senare under våren har stjärnpare­t inte setts ihop, förutom när de var i rätten för att de tagit in Ambers två hundar till Australien utan tillstånd. I slutet av maj lämnade Amber in skilsmässo­papprena och enligt uppgift har stjärnorna inget äktenskaps­förord vilket innebär att det här kan bli en dyr historia – framför allt för Depp.

 ?? FOTO: IBL- AOP ?? "HON VAR OSÄKER PÅ SINA KÄNSLOR"
Chocken! Amber Heard har lämnat Johnny Depp efter lite mer än ett års äktenskap. Skilsmässo­papprena är påskrivna och inlämnade. INLÄMNAT & KLART!
FOTO: IBL- AOP "HON VAR OSÄKER PÅ SINA KÄNSLOR" Chocken! Amber Heard har lämnat Johnny Depp efter lite mer än ett års äktenskap. Skilsmässo­papprena är påskrivna och inlämnade. INLÄMNAT & KLART!
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden