Veckans NU!

FESTANDET OCH BLODDRICKA­NDET BLEV FÖR MYCKET KATE MOSS HAR SPARKAT UT SIN TOYBOY

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Hon är känd för att vara en riktig festprisse, men Kate Moss har träffat sin överman: pojkvännen Nikolai von Bismarck. Han festar så vilt att hans urspårade beteende till slut blev för mycket för modellen.

Ijuli förra året separerade Kate Moss, 42, och Jamie Hince, 47 – och bara månader senare skaffade hon sig ett rebound i societetsk­illen Nikolai von Bismarck, 29. Enligt uppgift fick han flytta in i modellens källare så att stjärnan kunde ha honom tillgängli­g dygnet runt. Förhålland­et har dock varit stormigt, inte minst på grund av Nikolais gränslösa beteende. Redan när Kate lät Nikolai flytta in ska hon ha sagt åt honom att han var tvungen att skärpa till sig, vilket han struntade helt i. Nu har Kate fått nog av toyboyens beteende och sparkat ut honom. Droppen kom under en resa till det brittiska området Cotswolds som paret nyligen var på. Nikolai ska ha halluciner­at och hoppat ut genom ett fönster för att jaga en påhittad inkräktare.

– Han betedde sig galet i Cotswolds och det har lett till att saker och ting har dragits till sin spets, säger en källa enligt tidningen Daily Mail.

VÄNNERNA VARNAR

Kate är själv känd för att inte direkt spotta i glaset och hon har fastnat på bild då hon har tagit droger, men Nikolais beteende är så urspårat att det blev för mycket för modeikonen. Förutom att festa vilt ska toyboyen ha berättat att han drack blod från en ko när han tillbringa­de tid tillsamman­s med en stam i Etiopien. Hon har enligt uppgift inte dumpat honom för gott, men hon vill att han ska söka hjälp och bättra sig om de ska kunna fortsätta som par.

– De har definitivt problem som måste redas ut, annars kommer det att ta slut. Vänner har varnat Nikolai för att han kommer att förlora Kate om han inte skärper sig, säger källan.

 ??  ?? "FÖRHÅLLAND­ET HAR VARIT STORMIGT"
Tack och hej, leverpaste­j! Efter drygt åtta månader tillsamman­s har Kate Moss slängt ut toyboyen Nikolai von Bismarck då han har tröttnat på hans galna beteende.
"FÖRHÅLLAND­ET HAR VARIT STORMIGT" Tack och hej, leverpaste­j! Efter drygt åtta månader tillsamman­s har Kate Moss slängt ut toyboyen Nikolai von Bismarck då han har tröttnat på hans galna beteende.
 ??  ??
 ??  ?? Modellen träffade den 13 år yngre societetsk­illen bara månader efter att hon och exmaken Jamie Hince gick skilda vägar förra året.
Modellen träffade den 13 år yngre societetsk­illen bara månader efter att hon och exmaken Jamie Hince gick skilda vägar förra året.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden