Veckans NU!

"DU ÄR EN DÅLIG MAMMA!"

ATTACKEN MOT CHRISSY TEIGEN

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Hon har bara varit förälder i några veckor, men nyligen fick modellen Chrissy Teigen utstå massiv kritik för hur hon behandlar sin och maken John Legends dotter.

Imitten av april blev Chrissy Teigen, 30, och ” All of me”- sångaren John Legend, 37, föräldrar för första gången då deras dotter Luna Simone kom till världen. Till skillnad från många andra kändisar har paret valt att inte hålla barnet undan från rampljuset och delar frikostigt med sig av bilder på sin lilla guldklimp i sociala medier. Men när stjärnorna nyligen gick ut och åt middag utan dottern lät kritiken inte vänta på sig – och det var Chrissy som fick ta emot attackerna från sina följare.

– Det var nio eller tio dagar efter förlossnin­gen. Vi behövde en paus. Vi behövde gå ut och njuta av varandras sällskap, berättade modellen nyligen i tvprogramm­et ” Good morning America”.

Bland kommentare­rna på hennes sociala medier skriver personer bland annat att stjärnan är en dålig mamma som lämnade sitt barn.

VAR INTE BEREDD

Chrissy berättade vidare att hon kände till att många mammor skuldbeläg­gs när andra anser att de gör fel som föräldrar, men hon var inte beredd på kritiken hon fick efter dejten med John.

– Jag trodde inte att det skulle vara på grund av att gå ut och äta middag, sa stjärnan i programmet.

Efter händelsen skrev John ett inlägg på Twitter för att försvara sin fru och ge kritikerna en känga.

– Vad lustigt att pappan inte skuldbeläg­gs. Vi var två som var ute och åt middag, så ni borde skälla på oss båda så att inte Chrissy måste ta emot allt. Vi kan dela på det, skrev han då.

FLER PÅHOPP

Middagen är dock inte det enda som har väckt nättrollen­s hat mot Chrissy. Stjärnan berättar att hon även har blivit påhoppad av personer som tycker att hon har fått tillbaka sin tidigare figur för snabbt.

– Jag tränade mer när jag var gravid än vad jag någonsin gjort tidigare, så att komma i form var inte något jag bekymrade mig över, säger stjärnan.

KAN INTE SJUNGA BARNVISOR

Förutom hatattacke­rna tycker Chrissy att det är ” riktigt roligt” att vara mamma. Hon berättar också att John är en fantastisk pappa, men trots att han är en framgångsr­ik sångare tycker inte Chrissy att han är någon mästare på barnvisor.

– Han vet inte riktigt hur man sjunger för barn, säger hon i tidningen People.

 ??  ?? Modellen Chrissy Teigen är nybliven mamma, men bebislycka­n grusas av att hon nyligen blev attackerad av personer på nätet som tyckte att hon behandlar dottern Luna Simone illa.
Modellen Chrissy Teigen är nybliven mamma, men bebislycka­n grusas av att hon nyligen blev attackerad av personer på nätet som tyckte att hon behandlar dottern Luna Simone illa.
 ??  ?? "VI BEHÖVDE EN PAUS" ” Vi var två som var ute och åt middag, så ni borde skälla på oss båda så att inte Chrissy måste ta emot allt”, försvarade John sin fru på Twitter.
"VI BEHÖVDE EN PAUS" ” Vi var två som var ute och åt middag, så ni borde skälla på oss båda så att inte Chrissy måste ta emot allt”, försvarade John sin fru på Twitter.
 ??  ?? Hatstormen kom på Chrissys sociala medier efter att hon och maken John Legend gick ut och åt middag utan dottern knappt två veckor efter bebisens födelse.
Hatstormen kom på Chrissys sociala medier efter att hon och maken John Legend gick ut och åt middag utan dottern knappt två veckor efter bebisens födelse.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden