Veckans NU!

JENNIFER ANISTONS BRÖSTCHOCK!

"HON HAR FÖRSTORAT DEM"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Det är svårt att stå emot Hollywoods kroppsidea­l. Nu verkar det som att även skådisen Jennifer Aniston har fallit för trycket – trots att hon tidigare fördömt plastikope­rationer.

Skådespele­rskan Jennifer Aniston, 47, har alltid haft en avundsvärd figur, men på sistone tycks hennes kropp ha förändrats dramatiskt. Enligt uppgift har stjärnans byst växt minst en bh- storlek på kort tid.

– Det ser definitivt ut som att hon har förstorat brösten, säger plastikkir­urgen Dr Susan Evans enligt sajten Radar Online.

BOTOX & FILLERS

Jennifer har tidigare förnekat att hon skulle ha genomgått plastikope­rationer – men då har det främst handlat om Botox och fillers.

– Jag tänker aldrig injicera en massa skit i mitt ansikte. Personlige­n tycker jag att det bara får folk att se äldre ut, sa hon 2014 till sajten Yahoo! Beauty.

SPECIELL BEHANDLING

Enligt uppgift har Jen nu genomfört en speciell typ av bröstförst­oring, som ska ge ett mer naturligt resultat än vanliga silikonimp­lantat.

– Det är förmodlige­n ett så kallat vampyrlyft hon har gjort. Det innebär att man lyfter brösten så att de uppfattas som större, säger Dr Susan.

Så länge du är lycklig, Jennifer!

 ??  ?? "BYSTEN HAR VÄXT MINST EN STORLEK" Den här nya bilden på Jennifer Aniston fick omvärlden att höja på ögonbrynen. Stjärnan verkar nämligen ha fått en betydligt fylligare barm än hon tidigare haft. ” Det ser ut som att hon har förstorat brösten”, säger...
"BYSTEN HAR VÄXT MINST EN STORLEK" Den här nya bilden på Jennifer Aniston fick omvärlden att höja på ögonbrynen. Stjärnan verkar nämligen ha fått en betydligt fylligare barm än hon tidigare haft. ” Det ser ut som att hon har förstorat brösten”, säger...
 ??  ?? För bara några månader sedan visade Jen upp ett plattare dekolletag­e under ett event.
För bara några månader sedan visade Jen upp ett plattare dekolletag­e under ett event.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden