Veckans NU!

FÖRST BECKHAM, NU SONGZ… KHLOÉS GALNA SINGELLIV!

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP, BULLS

Varför nöja sig med en när man kan få flera? Khloé Kardashian har haft händerna fulla med hunkiga killar på sistone.

Det har gått några månader sedan Khloé Kardashian, 32, en gång för alla bestämde sig för att klippa banden från exmaken Lamar Odom, 36. Sedan dess har realitystj­ärnan sannerlige­n inte legat på latsidan när det kommer till heta män. Nyligen kopplades hon ihop med amerikansk fotbollssp­elaren Odell Beckham Jr, 23, och nu uppges hon dejta rapparen Trey Songz, 31.

– De hånglade på Khloés födelsedag­sfest, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

JOBBIG TID

Khloé har haft en jobbig tid på sistone. Efter exmaken Lamars överdos förra året bestämde hon sig för att ge äktenskape­t en andra chans för att hjälpa honom att komma på fötter igen, och enligt uppgift har det tärt mycket på stjärnan. Nyligen bestämde hon sig dock för att gå vidare på riktigt, och nu verkar hon äntligen lycklig igen.

– Jag kom till en punkt då jag var tvungen att ta ett beslut om att fokusera på mitt eget välbefinna­nde och min egen glädje. Jag gjorde allt jag kunde och höll ut in i det sista, skrev Khloé då i Lena Dunhamns nyhetsbrev Lenny.

TRÄFFADES I SMYG

Strax därpå sågs hon på en nattklubb ihop med Odell. Enligt uppgift hade stjärnorna då träffats i smyg i flera månader. Men nu verkar fokus ligga någon helt annanstans om man ska tro de senaste rapportern­a från Hollywood.

– Khloé är förälskad i Trey. De hånglade vilt på en nattklubb i Las Vegas i juli, säger en källa.

Det verkar onekligen som att Khloé njuter för fullt av friheten som singellive­t innebär – och vi älskar det!

 ??  ?? Så många snubbar, så lite tid!
Så många snubbar, så lite tid!
 ??  ??
 ??  ?? Khloé uppges ha haft en jobbig tid sedan skilsmässa­n från Lamar Odom, så det är verkligen på tiden att hon får njuta lite av tillvaron igen!
Khloé uppges ha haft en jobbig tid sedan skilsmässa­n från Lamar Odom, så det är verkligen på tiden att hon får njuta lite av tillvaron igen!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden